SBB’nin otobüs sayısı 195’e yükseldi

Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB), aldığı 10 yeni körüklü otobüsle birlikte filosundaki otobüs sayısını 195’e yükseltti.Büyükşehir Belediyesi 10 körüklü otobüsün teslimat işlemini tamamladı. Sahaya inmeye hazırlanan 18 metre uzunluğund...

Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB), aldığı 10 yeni körüklü otobüsle birlikte filosundaki otobüs sayısını 195’e yükseltti.
Büyükşehir Belediyesi 10 körüklü otobüsün teslimat işlemini tamamladı. Sahaya inmeye hazırlanan 18 metre uzunluğunda ve 146 yolcu kapasiteli 10 körüklü otobüs, ekspres hatlarında hizmet verecek.

“Otobüs sayımız 195’e yükseldi”
Yeni alınan otobüslerle kent içi toplu taşımada otobüs sayısının 195’e yükseldiğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Daha hızlı, daha güvenli ve daha konforlu ulaşım için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ulaşımın en önemli ayağı olan kent içi toplu ulaşım noktasında hemşehrilerimizin zamanı, konforu ve güvenliği bizim her zaman önceliğimiz. Bu nedenle araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 10 adet körüklü otobüsü filomuza dahil ettik. Tamamının teslimatı gerçekleşti. Böylelikle kent içi toplu taşımada otobüs sayımız 195’e yükselmiş oldu. Daha hızlı Samsun dedik ve bu hedefle de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Otobüslerimizin tekrar şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SBB’nin otobüs sayısı 195’e yükseldiSBB’nin otobüs sayısı 195’e yükseldi

Ekonomi Haberleri

Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda
BAÜN’ün Kuzuları Dünyaya Gözlerini Açmaya Başladı
Türk-Arap Ekonomi Forumu’na geri sayım başladı
DDC Makina, 958 firmanın stant açacağı Avrasya Fuarı’na katılacak
Samsun tarımında ’kokarca’ ve ’domuz’ tehdidi
Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor
Manisa’da yaş üzüm 60 TL’yi gördü
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifinin görüşüleceği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başladı.
Sağlam: “Ülkemizde kadın üreticilerimize 21 yılda 15 milyar TL destek verildi”