Sason’da şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu, köy yolları ulaşıma kapandı

Batman’ın Sason ilçesinde gök gürültüsü ile birlikte etkili olan dolu ve şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu. Yağış nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı.Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Batman, Siirt, Diyarbakır ve bazı çevr...

Batman’ın Sason ilçesinde gök gürültüsü ile birlikte etkili olan dolu ve şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu. Yağış nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı.
Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Batman, Siirt, Diyarbakır ve bazı çevre illerde beklenen kuvvetli yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Beklenen yağış, Batman’ın Sason ilçesinde etkili oldu. Öğle saatlerinden itibaren Sason ilçesinde yoğun dolu yağışının ardından etkili olan sağanak yağış, kısa sürede sele dönüştü.
Yoğun gök gürültüsü ile birlikte ilçeyi adeta karanlığa çeviren yağışın ardından meydana gelen sel ve akabinde meydana gelen heyelan nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını açma çalışmaları başlatan özel idare ekiplerinin yoğun mesaisi devam ediyor.
Öte yandan şiddetli yağış öncesi ilçe merkezine düşen yıldırım bir vatandaş tarafından fotoğraflandı. Çekilen fotoğrafta adeta bir ip gibi yere paralel inen şimşek, yerden alev çıkmasına neden oldu.

Yaşam Haberleri

Yüksekova’da şimşekler geceyi gündüze çevirdi
Bozdoğan’da yanan ormanlık alanda incelemelerde bulunuldu
Çiğli Belediyesinde çözümsüzlük ve çalışan krizi: Çöpler sokakta kaldı
Mahalle sakinleri istedi, Şehit Ahmet Belen Parkı yenilendi
Elbistan Otogarı yenilenen yüzüyle Kasım’da hizmete sunulacak
Giresun’da sellerin yıktığı köprüler yeniden inşa ediliyor
Kadınlar, Başkonuş Yaylası’nda doğayla buluştu
Selde sürüklenen konteynerden son anda kurtuldu
İshak kuşu doğaya bırakıldı
Manisa’nın fosil ormanı tabiat anıtı olarak tescillendi