Sarıkamış Kaymakamı Aslantatar, esnafı ziyaret etti

Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Aslantatar, esnafın sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Sorunların çözümü için öne...

Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Aslantatar, esnafın sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Sorunların çözümü için önerilerde bulundu.
Esnafın ekonomik durumunu ve iş koşullarını değerlendiren Aslantatar, "Esnafımızın ekonomik sürdürülebilirliğini sağlamak ve iş yerlerini daha iyi hale getirmek bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Sizlerin yaşadığı sorunları yerinde görmek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak adına buradayız" dedi.
Kaymakam Aslantatar’ın ziyareti, esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı. Ziyaret sırasında, Kaymakam Aslantatar’ın esnafla birebir görüşmeleri ve onlara çeşitli tavsiyelerde bulunması ise dikkat çekti.
Kaymakam Aslantatar, esnafın taleplerini ve önerilerini dikkate alacaklarını, bu doğrultuda gerekli adımları atacaklarını ifade etti.
Ziyaretin sonunda, esnafla birlikte çay içen Aslantatar, esnafın desteklenmesi ve ilçedeki ekonomik canlılığın artırılması adına her türlü çabayı göstereceklerini sözlerine ekledi.

Yerel Haberleri

Vali Yavuz, merkez ilçe köy muhtarlarıyla bir araya geldi
Keltepe Kayak Merkezi yeni sezona hazırlıklarına başladı
Vali Yavuz oda başkanlarını kabul etti
Çorum İl Müdürü Aydın, aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı kurumları denetledi
Çorum İl Müdürü Aydın, aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı kurumları denetledi
Zifte bulanan yılanı mazot yardımıyla temizledi
Serdar Denktaş’tan Türk birliği kurulması çağrısı
Emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma eylemi
Su ürünleri üretim planlaması ve hamsi kotası konusunda bilgilendirme yapıldı
Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi yenilenerek hizmete açılıyor