Şanlıurfa’da sivil trafik polisleri gizli kamera ile denetim yaptı

Şanlıurfa’da sivil trafik polislerinin gizli kamera ile gerçekleştirdiği trafik denetiminde direksiyon başında telefonla konuşan ve kemer takmayan 5 sürücüye ceza kesildi.Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, gizli ka...

Şanlıurfa’da sivil trafik polislerinin gizli kamera ile gerçekleştirdiği trafik denetiminde direksiyon başında telefonla konuşan ve kemer takmayan 5 sürücüye ceza kesildi.
Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, gizli kamera ile şehir içi toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi. Sivil ekiplerin denetiminde, ‘evrak eksikliği, kemer takmama ve akan trafikte telefonla konuşma’ gibi kusuru bulunan 5 sürücü durdurularak, trafik polisleri tarafından cezai işlem uygulandı. Sürücüler, kesilen ceza sonrası trafik polislerinden gerekli uyarıları dinledikten sonra yoluna devam etti.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uygulamaların farklı noktalarda devam edeceği belirtilerek, sürücülerin can güvenliği açısından, emniyet kemeri takmaları ve trafikte telefonla konuşmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Asayiş Haberleri

Kazada yaralandı cezadan kurtulamadı
Bodrum’da patlayan isale hattı marketi göle çevirdi, mahsur kalanları vatandaşlar kurtardı
Mardin’de yolun karşısına geçerken tırın çarptığı çocuk yaralandı
İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırıda ölü sayısı 12’ye yükseldi
Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçundan tutuklu yargılanan ve hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan’ın tahliye edilmesine karar verildi.
AFAD: “3 ilde verilen sarı kod yağış uyarısı sonlandırıldı”
Balıkesir merkezli uyuşturucu operasyonunda 50 kişi tutuklandı
İsrail, Hizbullah’ın üst düzey askeri komutanlarından Akil’in Beyrut saldırısında öldürüldüğünü iddia etti
Yalova’da 15 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı