Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yasak ilişki sonucu dünyaya gelen bebeği öldüren kadın ve erkek arkadaşı, 2 yıl sonra yakalandı. Şüphelilerin, öldürdükleri bebeği, iz bırakmamak için 105 kilometre uzaklıkta bulunan menfezin kenarına bıraktıkları tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, 30 Mart 2023’te Viranşehir ilçesinde meydana geldi. Yol kenarındaki menfez içerisinde bir bebek cesedinin bulunması üzerine, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve istihbarat unsurları görevlendirildi.
Kan donduran cinayet 2 yıl sonra çözüldü
Yapılan kapsamlı ve teknik araştırmalar sonucunda, yabancı uyruklu bir kadının evlilik dışı ilişki sonucu doğurduğu bebeğini erkek arkadaşı ile birlikte öldürdüğü, iz bırakmamak ve kimsenin kendilerinden şüphelenmemesi için ikamet ettikleri bölgeden 105 kilometre uzakta bulunan menfez kenarına bıraktıkları tespit edildi.
Zanlılar tutuklandı
Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olayın zanlıları B.M. ve H.M. yapılan operasyonla yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Asayiş Haberleri
Yemen’deki Husiler bir ABD İHA’sını daha düşürdüklerini açıkladı
Ehliyetsiz yakalandı, 37 bin 354 lira ceza yedi
Aksaray’da emniyet ekiplerinden şok uygulama: Araçlar ve şahıslar didik didik aranıyor
Sürücüsü kalp krizi geçiren otomobil ağaca çarptı: 1 ölü
Seyir halindeki motosikletli önce kamyonete, ardından bariyerlere çarparak hayatını kaybetti
Küçükçekmece’de boş arazide çürümüş halde erkek cesedi bulundu
Kaza yapan alkollü sürücüden ilginç savunma: "Ağzımıza iki damla bir şey koyduk, üfledin mi çıkacak"
Kalp krizi geçiren vatandaş yardım istemek için kıraathaneye sığındı... O anlar kamerada
Iğdır’da, sınırda kaybolan gencin bulunması için çalışma başlatıldı
Kırıkkale’de 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı