Sandıkçı: "En büyük güç kaynağımız hemşehrilerimizle olan örnek birlikteliğimizdir"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'Bizim en büyük güç kaynağımız, hemşehrilerimizle olan örnek birlikteliğimizdir' dedi.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ilçede ortak akıl anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar, vatandaşları...

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Bizim en büyük güç kaynağımız, hemşehrilerimizle olan örnek birlikteliğimizdir" dedi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ilçede ortak akıl anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar, vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor. İlçedeki esnaflarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizde istişare kültürü içerisinde çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Esnaflarla buluştu
Canik Kaymakamı Şeref Aydın ile birlikte Karşıyaka Mahallesi Mekke Caddesi’ndeki esnaflarla buluşan Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçede sürdüren çalışmalar hakkında esnaflara bilgiler verip, onların talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdürdüklerini ifade eden Başkan Sandıkçı, "Bizim en büyük güç kaynağımız, hemşehrilerimizle olan örnek birlikteliğimizdir. Canik’imiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Ortak akıl ve istişare düsturu ile sürdürdüğümüz yönetim anlayışla yeni projeleri ve yatırımları ilçemize kazandırmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri

Başkan Görgel, "Yeni Maraş’ı hep birlikte inşaa edeceğiz"
Belediye Yüreğirlileri zayıflatıyor
Milli Savunma Bakanı Güler: “Terör örgütünün belini kırdık. Son çırpınışlarını veren teröristlerin başı, tereddütsüz bir şekilde ezilecektir”
Biden şüpheli suikast girişimi sonrasında Trump’ı aradı
AK Parti Ağrı İl Başkanı görevini bıraktı: "Alnımız ak, vicdanımız rahat"
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, görevinden ayrıldı
İngiltere Başbakanı Starmer, İtalya Başbakanı Meloni ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’boykot’ paylaşımı
Bakan Güler, komando birliğinde incelemelerde bulundu
Hamas lideri Sinwar’dan Husi liderine mektup: “Sizinle ortak çabalarımız düşmanı yenilgiye uğratacaktır”