Salihli’de 182 judocu kuşak atladı

Salihli iBelediyespor, 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü ve Değerli Zamanlar Spor Kulübü judocuları, alt yapıdaki çalışmaları çerçevesinde Kurtuluş Judo Salonunda kemer sınavında ter döktü.Altyapıdaki çalışmalarını ara vermeden sürdü...

Salihli iBelediyespor, 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü ve Değerli Zamanlar Spor Kulübü judocuları, alt yapıdaki çalışmaları çerçevesinde Kurtuluş Judo Salonunda kemer sınavında ter döktü.
Altyapıdaki çalışmalarını ara vermeden sürdüren Salihli Belediyespor, 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü ile Değerli Zamanlar Spor Kulübü Judo Takımı, 2024 yılı güz dönemi kemer sınavını gerçekleştirdi. Kurtuluş Judo Salonu’nda gerçekleştirilen ve gruplar halinde yapılan kemer sınavına yaklaşık 182 sporcu katıldı. Minik judocular Antrenörler Özlem Akın Ayaz, Duygu Topçu, Buse Yıldırım, Tuğba Yılmaz, Sümeyye Demir ve Songül Aşka’dan oluşan komite tarafından sınava tabi tutulurken, bir üst kemere geçmek için heyecanlı dakikalar yaşadı. Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, bir üst kemere terfi eden sporcuları tebrik edip, başarılar diledi.

Salihli’de 182 judocu kuşak atladıSalihli’de 182 judocu kuşak atladı

Spor Haberleri

Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Ziraat Türkiye Kupası: 23 Elazığ FK: 3 - Polatlı 1926: 2
U19 Milli Takımı, Cebelitarık’ı 7-0 mağlup etti
Türkiye Satranç Federasyonu’nda başkanlığa Fethi Apaydın seçildi
CEV Avrupa kurullarına Türk damgası
Şenol Güneş, eski öğrencileriyle bir araya geldi
Ampute Milli Futbol Takımı kuraklığa dikkat çekmek için Seyfe Gölü’nde antrenman yaptı
Osmangazi Belediyesi’nden Gündoğdu’ya futbol sahası
Uludağ Elektrik, iyilik peşinde koşmaya devam ediyor
Kasım Avcı, İşitme Engelliler Spor Federasyonu’na aday oldu