Sakarya’da özel halk otobüsünü gelin arabası yaptı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ailesine ait halk otobüsünde şoförlük yapan Şervan Kınay, aracını gelin arabasına çevirdi. Genç çift düğün salonuna otobüsle gitti.Sapanca’da ailesine ait halk otobüsünde şoförlük yapan Şervan Kınay, düğün...

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ailesine ait halk otobüsünde şoförlük yapan Şervan Kınay, aracını gelin arabasına çevirdi. Genç çift düğün salonuna otobüsle gitti.
Sapanca’da ailesine ait halk otobüsünde şoförlük yapan Şervan Kınay, düğün günü sürpriz yaparak otobüsü gelin arabasına çevirdi. Şervan Kınay süslediği ekmek teknesi olan otobüsle, eşi Esma Algaisi’nin Adapazarı ilçesindeki evine gitti. Esma Algaisi, Şervan Kınay’ı damatlığı ile otobüsün direksiyonu başında görünce şaşırdı. Kınay’ın mesai arkadaşları da süsledikleri halk otobüsüyle konvoya katıldı. Genç çift davetlilerin katıldığı kır düğünü ile dünya evine girdi.
Çocukluğundan bu yana otobüsleri çok sevdiğini belirten Kınay, “Hayatımın anlamını bulunca ailemize ait özel halk otobüsünü gelin arabası olarak süsledik. Çok güzel oldu. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dost, akraba, arkadaş ve sevenlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Yerel Haberleri

Hayırsever tarafından yaptırılan sağlık istasyonunda sona gelindi
Aquapark kapılarını çocuklara açtı
Merhum Ertaş’ın ’Gönül Dağı’na dağcılar Türk Bayrağı dikti
Dicle Elektrik’ten açıklama
Muhteşem festival göle maya çalma ile başladı
Başkan Şahin, “Türkiye’nin 1 Numaralı Fair Play Annesi” seçildi
40 yıldır yaşamını etkileyen rahatsızlıktan Karabük’te kurtuldu
Fırınlara gramaj ve hijyen denetimi yapıldı
Mustafa Cevat Atalay SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açacak
Minikler, hobi bahçesinde ilk hasatlarını yaptı