Sakarya’da denize girişler yasak

Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz deniz durumu, dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girişler bugün de yasaklandı.Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz hava şartları dalga ile...

Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz deniz durumu, dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girişler bugün de yasaklandı.
Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz hava şartları dalga ile rip akıntısı sebebiyle denize girmek kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde bugün de yasaklandı. Karasu Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Olumsuz deniz durumu ölümlü boğulma olaylarına sebep olmaktadır. Ağır deniz şartları sebebiyle bugün (08.07.2024) denize girişler yasaklanmıştır” denildi. Bayrakları kırmızıya çeviren Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Yaşam Haberleri

İzmir Körfezi’ne ‘nefes’ olacak eylem planı yarın açıklanacak
Konya’da yüzlerce yavrusunu sırtında taşıyan zehirli örümcek görüldü
Elazığ’da sabah namazı sonrası doğa yürüyüşü düzenlendi
Karatay Belediyesi’nden Konya’nın girişine estetik dokunuş
Elazığ’ın genç gönüllülerinden sokak hayvanlarına mama desteği
Doğadaki hayvanlar için koruma çalışmaları devam ediyor
Yurtta hava durumu
(Özel) "Hünkar Korusu" ile Bursa nefes alacak
Deniz tutkusuyla gelen başarı
Misinaya dolanarak denizin üzerinde ölümü bekleyen martıyı böyle kurtardılar