Sakarya’da çöp kamyonu devrildi: Araç içerisinde sıkışan sürücü yaralandı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde devrilen çöp kamyonu içerisinde sıkışan sürücü yaralandı.Kaza, Uzunkum Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinde seyir halinde olan N.E. (52) kontrolü...

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde devrilen çöp kamyonu içerisinde sıkışan sürücü yaralandı.
Kaza, Uzunkum Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinde seyir halinde olan N.E. (52) kontrolündeki çöp kamyonu, İl Ormanı Tabiat Parkı girişinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada sürücü araç içerisinde sıkıştı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekiplerce araç içerisinden çıkarılan ve ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen kamyon vinç yardımı ile kaldırılırken, iş makineleri ise yola dökülen çöpleri temizlemek için çalışma başlattı.
Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Amasya’da 2 otomobile çarpan traktör mobilya atölyesine daldı
Hatay’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı
Van’da gümrük kaçakçılığı operasyonu
Van’da 17 kilo 756 gram metamfetamin ele geçirildi
Kütahya’da iki işçi servisi çarpıştı: 3 yaralı
Freni patlayan kepçe 7 aracı biçti: 8 yaralı
Ağaçtan düşen vatandaş 3 saat süren çaba ile hastaneye ulaştırılabildi
İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un Türkiye’ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu
Motosiklet sürücüsü 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti