Sakarya sahillerinde denize girmek 3 gün yasak

Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yoğun dalga ve akıntı sebebi ile denize girmek 3 gün süreyle yasaklandı.Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yoğun dalga ve akıntı sebebi sebebiyle denize gir...

Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yoğun dalga ve akıntı sebebi ile denize girmek 3 gün süreyle yasaklandı.
Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yoğun dalga ve akıntı sebebi sebebiyle denize girmek kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde 3 gün yasaklandı. Karasu Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Denizlerimizde yoğun dalga ve akıntı sebebiyle (27-28-29.06.2024) Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ilçemizdeki tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz” denildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Yaşam Haberleri

Çorum’da su tüketiminde son 5 yılın rekor seviyesine ulaşıldı
Diyarbakır’da sağanak yağış ve kuvvetli fırtına etkili oldu
Nazilli Belediyesi ilçe genelinde yol çalışmalarına hız verdi
Çorum’da hurdacıların taşınma işlemleri sürüyor
Başkan Kotan, Doyran’daki yangın alanında incelemelerde bulundu
Gezin Gençlik Kampında ilaçlama ve tadilat çalışması başladı
Trakya’daki barajlarda düşüş yaşanıyor
Mardin yaz ayında kışı yaşadı
Başkan Sandıkçı: “İlçemizin ulaşım ağını güçlendiriyoruz”
Sağanak sonrası sanayi sitesinde işyerlerini su bastı