Saimbeyli’nin kurtuluşu Uğur Işılak konseri ile kutlandı

Adana’nın Saimbeyli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde sanatçı Uğur Işılak ilçede sahne aldı. Işılak, sahnede sanata, vatana, bayrağa ve aileye vefa vurgusu yaptı.Saimbeyli ilçesinin 104. y...

Adana’nın Saimbeyli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde sanatçı Uğur Işılak ilçede sahne aldı. Işılak, sahnede sanata, vatana, bayrağa ve aileye vefa vurgusu yaptı.
Saimbeyli ilçesinin 104. yıldönümü kutlamaları ilçede gün boyu süren etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar akşam mehteran takımı ile fener alayı yürüyüşünün ardından Uğur Işılak konseri ile son buldu.
Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, Kaymakam Emre Açar ev sahiplindeki konsere Feke Belediye Başkanı ve yüzlerce davetli katıldı. Kum sanatçısı Tarkan Köylü’nün gösterimi ile başlayan konserde yerel sanatçılar büyük ilgili ile dinlendi.
Sanatçı Uğur Işılak, uzun bir aradan sonra Adana’da sahne almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek sanata, vatana, bayrağa ve aileye vefa vurgusu yaparak şarkılarını seslendirdi. Türk bayrakları ile büyük bir coşku içinde geçen konserde Kaymakam Emre Açar ve Belediye Başkanı Mahmut Dal, sanatçı Işılak’a Saimbeyli’nin el dokuması kilimini hediye etti.

Saimbeyli’nin kurtuluşu Uğur Işılak konseri ile kutlandıSaimbeyli’nin kurtuluşu Uğur Işılak konseri ile kutlandı

Kültür Haberleri

Erzincan Kısa Film Platformu Söyleşilerinde yönetmen ve oyuncular Erzincan’a geliyor
Beşiktaş Belediyesi Beltaş Kitap Kafe’de Saygı Öztürk’ü ağırladı
Kastamonu Üniversitesi’nde Türkiye ve Kazakistan’ın Cumhuriyetleşme süreçleri konuşuldu
11. Konya Kitap Günleri kapılarını açtı
Bandırma’da 25 yıllık hasret sona eriyor
Mardian Mall’da 8’ci kitap fuarı başladı
Merkezefendi, ‘Cumhuriyet’in Öncü Kadınları Sergisi’ düzenliyor
Oto Show başladı: Uluslararası markalar Elazığ’da buluştu
Başkan Seçer: "Bölgesel gastronomi için iş birliği yapmalıyız"
Lice’de çocuklar için müzik ve resim atölyesi etkinliği