Rektör Özölçer, Amelebirliği Başkanı Köktürk’ü kabul etti

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Veli Köktürk’ü kabul etti.Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Kömü...

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Veli Köktürk’ü kabul etti.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Veli Köktürk’ü makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, Köktürk’le bir süre sohbet etti.
Köktürk ise, misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti. Öte yandan SGK Zonguldak İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyet de BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e makamında ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Özölçer ve Şan bir süre sohbet etti. Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Özölçer, Şan’a çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi. Şan ise misafirperverliğinden dolayı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

Yerel Haberleri

Başkan Doğan: "Samsun’umuzun evladı çalışmak için başka bir şehre gitmesin diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz"
Bakan Göktaş’tan İstanbul’da öldürülen iki genç kızın ailelerine taziye ziyareti
Aracın çarptığı domuz telef oldu
Denizli’de Filipinli kadın Müslüman oldu
Gaziantep’teki engelliler, aşçılığa ilk adımı Gastronomi Atölyesi’nde atıyor
Vali Çalgan’dan ilk ilçe ziyareti ceviz diyarı Oğuzlar’a
Çorum Belediyesi’nden Dünya Hayvanları Koruma günü etkinliği
Kilis’te çocuklar, Filistin’e destek için resim çizdi
Kütahya’da Filistin-Gazze yararına hayır çarşısı
Gazzeli çocukların dramını resmettiler