Rektör Çomaklı, büyükbaş hayvan çiftliğinde incelemelerde bulundu

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezimize bağlı büyükbaş hayvan çiftliğinde incelemelerde bulundu.Rektör Prof. Dr. Çomaklı, üniversitenin tüm birimleri ile iletişim halin...

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezimize bağlı büyükbaş hayvan çiftliğinde incelemelerde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Çomaklı, üniversitenin tüm birimleri ile iletişim halinde olmaya ve yapmış oldukları çalışmaları yakından takip etmeye devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda hafta sonu mesaimizi, Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezimize bağlı Büyükbaş Hayvan Çiftliğini ziyaret ederek geçirdik. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Keskin ile Veteriner Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yavuz Selim Sağlam’ın da eşlik ettiği ziyaretimizde, bölgemizin hayvancılık gelişimine katkı sunacak çalışmalar hakkında bilgi aldık” dedi.
Ziyaret sırasında Veteriner Fakültesinde yapım-onarım çalışmaları devam eden birimleri inceleyen Prof. Dr. Çomaklı, bu sırada tedavi gören hayvanlar hakkında da bilgi aldı.

Yerel Haberleri

Bakan Yerlikaya’dan şehit polisin ailesine ziyaret
25 saatlik bekleyişten sonra 234 yolcu Almanya’ya gönderildi
Osmancık Eğriyar yolu 47 yıl aradan sonra trafiğe açıldı
Şehit Özel Harekat Müdürünün annesi: “Vatanımı kurtarmak için özel harekatçı olacağım derdi”
Sonbahar yağmuru kışlıkları vurdu
İHA Şanlıurfa muhabiri Şinasi İnan’ın mutlu günü
Erzurum’da “Bir kalem, bir gelecek” projesi
Digor’da aşçı yardımcılarının yıl sonu etkinliği
Özel bireylerin hayatına dokunan proje: "Güçlü aile, güçlü özel birey"
Adıyaman Sincik’te kalıcı konutlarda sona gelindi