Polisten kaçan sürücü kaza yapınca yakalandı

Aksaray’da polisin ’dur’ ihtarına uymayan sürücü 3 kilometre kaçtıktan sonra bir başka otomobile çarpıp kaza yapınca yakalandı. Sürücü gözaltına alınırken, kazada 1’i bebek 2 kişi yaralandı.Olay, Nakkaş Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen...

Aksaray’da polisin ’dur’ ihtarına uymayan sürücü 3 kilometre kaçtıktan sonra bir başka otomobile çarpıp kaza yapınca yakalandı. Sürücü gözaltına alınırken, kazada 1’i bebek 2 kişi yaralandı.
Olay, Nakkaş Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, mahallede devriye atan polis şüphe üzerine 68 DL 808 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücü polisten kaçmaya başlarken polis ve sürücü arasında kovalamaca başladı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan sürücü yaklaşık 3 kilometre kaçtıktan sonra 39. caddede M.V.C. idaresindeki 68 ACE 453 plakalı otomobile çarptı. Kaza yapınca polis ekiplerince yakalanan sürücü hemen etkisiz hale getirilip gözaltına alınırken, kaçan sürücünün çarptığı araçta bulunan S.C. ve 2 aylık bebek N.Ş.C. hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, kaçan E.T. (50) isimli sürücünün ehliyetinin olmadığı ve bu nedenle kaçtığı belirlendi. Polisin inceleme yaptığı olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Kocaeli’nde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı
Kütahya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bursa’da rögara düşen koyunlar kurtarıldı
Kontrolden çıkarak yol kenarına uçan araç alev topuna döndü: 2 yaralı
Muş’ta trafik kazası: 5 yaralı
Kütahya’da kaçak silah operasyonu
DEAŞ karşıtı koalisyon güçleri 12 ay içinde Irak’tan çekilecek
Fatih’te motosikletin çarptığı 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti... Feci kaza kamerada
Soma’da suç örgütüne operasyon: 7 kişi tutuklandı
Hizbullah’tan İsrail’in kuzeyine saldırı