Plajda rahatsızlanan Alman turist hastane yolunda hayatını kaybetti

Antalya’da bir otelde konaklayan ve plajda rahatsızlanan 60 yaşındaki Almanya vatandaşı hastaneye kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Manavgat ilçesine tatil için gelen ve Sorgun M...

Antalya’da bir otelde konaklayan ve plajda rahatsızlanan 60 yaşındaki Almanya vatandaşı hastaneye kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Manavgat ilçesine tatil için gelen ve Sorgun Mahallesi Titreyengöl Mevkiinde bulunan 4 yıldızlı bir otelde konaklayan Almanya uyruklu Juergen Leıpold (60) otelin plajdayken rahatsızlandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürülmek üzere ambulansa alınan Alman turist yaşamını yitirdi. Kalp rahatsızlığı olduğu ve kalp ilaçları kullandığı bildirilen Juergen Leıpold’un cansız bedeni Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Plajda rahatsızlanan Alman turist hastane yolunda hayatını kaybetti

Asayiş Haberleri

Tır kontrolden çıktı, lüks araçlar hurdaya döndü
Muğla’da zehir tacirlerine 12 ayrı operasyon:3 tutuklama
İzmir’de arazide çıkan yangın ormana sıçradı; havadan müdahale de başladı
Gelibolu’da evinde ölü bulundu
MSB: Dün akşamdan itibaren 47 terör hedefinin vurulduğu Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2’si üst düzey olmak üzere 59 terörist etkisiz hale getirilmiştir.
İki otomobil çarpıştı: 1’i polis 2 yaralı
Reyhanlı’da çamlık alanda yangın çıktı
Aydın’da Otoyol Jandarma Komutanlığı göreve başladı
Antakya’da orman yangını kısa sürede söndürüldü
Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı Çağatay Akman davasında karar