Pehlivanlar Tokat’ta kapıştı

Tokat’ın Niksar ilçesinde Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ahi Pehlivan Büyük Karakucak Güreşleri, Çamiçi Yaylası Er Meydanı’nda başladı.Tokat’ta Niksar Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Geleneksel Ahi Peh...

Tokat’ın Niksar ilçesinde Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ahi Pehlivan Büyük Karakucak Güreşleri, Çamiçi Yaylası Er Meydanı’nda başladı.
Tokat’ta Niksar Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Geleneksel Ahi Pehlivan Büyük Karakucak Güreşleri Çamiçi Yaylası Er Meydanı’nda başladı. Kırkpınar başpehlivanları altın kemerli şampiyonları Recep Kara, İsmail Balaban ve Avrupa şampiyonu Erhan Yaylacı gibi güreşçilerin de katıldığı etkinliğe Türkiye’nin birçok yerinden bine yakın güreşçi katıldı.
Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı geleneksel ata sporumuz olan güreşe destek vermek amacıyla bine yakın sporcunun yarışacağını belirtti.
Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen ise güreş sporunu gençlere hem tanıtmak hem de gelecek nesillere aktarmak için bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.
Nefes kesen güreşlerde yenilen çocuk sporcular gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor Haberleri

EURO 2024’te çeyrek final heyecanı TRT ekranlarında
663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne 832 pehlivan kayıt yaptırdı
Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag’ın sözleşmesini uzattı
UEFA’dan, Jude Bellingham’a 1 maç men cezası!
Fenerbahçe Beko, Nigel Hayes-Davis ile sözleşme yeniledi
Boğaçayı Köprüsü kırmızı-beyaza bürünecek
Mert Günok: “Burada ‘Evimizde oynuyoruz’ diyebilirim”
Akkışla’da yaz futbol kursuna büyük ilgi
AhmetBurak Işık, Avrupa ikincisi oldu
Turgay Kıran: "Florya’nın satılması kulübün geleceği açısından son derece tehlikeli bir durumdur"