Osmangazi’de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ tarafından bakım yapılacağı için bazı mahallelerde su kesintisi olacağını duyurdu.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 'BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ tarafından bakım yapılacağı için bazı mahallelerde su kesintisi olacağını duyurdu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından içme suyu hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde Osmangazi İlçesi İstiklal Mahallesi; 1.Hürriyet Cadde, Fuatkuşcuoğlu Cadde, Yeşilova Cadde, 3. Aydın Cadde, Atilla Cadde arasında kalan cadde ve sokaklarda, Adalet Mahallesi; Yeşilova Cadde, 3. Aydın Cadde, 1.Hürriyet Cadde, 1.Adalet Cadde, Sönmez Cadde arasında kalan cadde ve sokaklarda, Soğukkuyu Mahallesi; 1.Hürriyet Cadde, Soğukkuyu Cadde, 6. Fırın Sokak, 2. Güneş Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda 23 Ekim 2024 saat 20:00 ile 24 Ekim 2024 saat 06:00 tarihleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşların tedbirli olması rica olunur. BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından içme suyu hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde Osmangazi İlçesi Sırameşeler Mahallesi; İzmir Yolu Cadde, 2. Ormanlar Yolu Cadde, 2. Başak Sokak, 1. Seyhan Sokak, 5. Adalet Sokak, 8. İmsak Sokak, 10. Uğur Sokak arasında kalan cadde ve sokaklar, Alemdar Mahallesi; 1. Bahçeli Sokak, 1. Söğütlü Sokak, 2. Ormanlar Yolu Cadde, 2. Başak Sokak, 1. Sema Sokak, 517. Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda 23 Ekim 2024 tarihinde saat 20:00 ile 24 Ekim 2024 tarihi 06:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşların tedbirli olması rica olunur" denildi.

Türkiye Haberleri

TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: “Aziz milletimizin başı sağ olsun”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Teröristler ve bunları araç olarak kullananlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar"
Yıldırım’da su kesintisi
Nilüfer Atatürk posterleriyle donanıyor
TESK Başkanı Palandöken: “Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaralılarımızın çoğu iyi durumda."
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: "Biriz ve birlikteyiz, TUSAŞ’ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz"
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Büyük ihtimalle saldırıyı terör örgütü PKK’nın yapmış olduğunu değerlendiriyoruz."
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "(TUSAŞ’a terör saldırısı) Maalesef şehit sayımız 5 oldu, toplam yaralı sayımız 22."
Didim, Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldı