Ordu’da ‘Parklarda hayat var’ sloganıyla etkinlik düzenlendi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Parklarda hayat var’ sloganıyla Gülyalı ilçesindeki Turnasuyu Kordon Park’ta kültür ve sanat etkinlikleri düzenlendi.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Orduluların...

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Parklarda hayat var’ sloganıyla Gülyalı ilçesindeki Turnasuyu Kordon Park’ta kültür ve sanat etkinlikleri düzenlendi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Orduluların hizmetine sunulan Gülyalı ilçesindeki Turnasuyu Kordon Park, renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kordon Park’ta her yaş grubuna hitap eden konser, tiyatro gösterileri, çocuk oyunlarının yer aldığı etkinlikte vatandaşlar, lezzetli ikramların da tadına baktı.
Etkinliklerle doyasıya eğlendiklerini aktaran çocuklar ve aileleri, hem yeni parklar hem de etkinlikler dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Ordu’da ‘Parklarda hayat var’ sloganıyla etkinlik düzenlendiOrdu’da ‘Parklarda hayat var’ sloganıyla etkinlik düzenlendi

Yerel Haberleri

TÜGVA Sarıkamış İlçe Temsilciliğine Seccat Ali Koçak atandı
Kütahya Baro Başkanı Sunay güven tazeledi
Bitlis’te yüzlerce vatandaş İsrail’in zulmünü kınamak için yürüdü
Bal arısı zehri üretim kursu düzenlendi
Rize’de kadına şiddete karşı protesto ilgi görmedi
Siirt’te Filistin’e destek yürüyüşü
Çanakkale’de kadın cinayetleri protesto edildi
Filistin’e destek için çocuklar 1 kilometrelik resim yaptı
Kütahya’da Gazze’ye destek yürüyüşü
Vali Koç ve eşinden serebral palsi hastasına ziyaret