Öldürülen Samet’in yakını: “Gençlerimiz mahallede penguen gibi yürüyor”

Adana’da teyzesinin evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Samet Aslan’ın yakını, “18-19 yaşındaki gençlerimiz sürekli yaralanıyor. Mahallede hepsi penguen gibi yürüyorlar” dedi.Olay, gece saatlerinde Yüreğir ilçesine bağl...

Adana’da teyzesinin evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Samet Aslan’ın yakını, “18-19 yaşındaki gençlerimiz sürekli yaralanıyor. Mahallede hepsi penguen gibi yürüyorlar” dedi.
Olay, gece saatlerinde Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi Çukurova Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Samet Aslan (19) teyzesini ziyarete geldi. Bu sırada evin aşağısında bulunan Aslan, 1 senedir husumetli olduğu A.D. tarafından tabanca ile vuruldu. Aslan, karın, sırt ve baldır bölgesinden isabet alırken çevredekilerin ihbarı üzerine Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. A.D. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Samet Aslan’ın cenazesi otopsi için kaldırıldığı Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan yakınları tarafından alınarak Kürkçüler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“Tavuk öldürür gibi insanları öldürüyorlar”
Bu sırada gazetecilere konuşan Samet Aslan’ın yakını Mahmut Yüksel, mahallede gençlerin sürekli yaralandığını öne sürerek, “Bölgemizde sürekli olaylar oluyor. 18-19 yaşındaki gençlerimiz sürekli yaralanıyor. Kollarından, bacaklarından gençlerimiz yaralanıyor. Mahallede hepsi penguen gibi yürüyorlar. Maalesef uzun yıllardır bunu gündeme getirmek istiyoruz. Bu bölgelere bir el atılsın. Gençlerimiz pırıl pırıl. 19 yaşındaki yeğenimiz silahla vurularak öldürüldü. Özellikle gençlerimiz uyuşturucuya başlıyorlar ve hap attıkları zaman kendilerini kahraman sanıyorlar. Tavuk öldürür gibi insanları öldürüyorlar. Gençlerimiz genç yaşta uyuşturucuya başlıyorlar ve ne yaptıklarını bilmiyorlar. Gözleri görmüyor” diye konuştu.

Asayiş Haberleri

Babası ve ağabeyini öldürüp 1 gün sonra evi ateşe vermiş
Balıkesir’de aranan 208 şahıs yakalandı 16 tutuklama
Osmaniye’deki orman yangını söndürüldü
Polisten kaçarken vatandaşın çelmesiyle yakalanmıştı: Görgü tanıkları o anları anlattı
Baba-oğul şakalaşırken pencereden düştü
Yalova’da 2 katlı villanın çatısında yangın
ABD’li ünlü rapçi Diddy hakkında 7 yeni dava
Cinayete kurban giden işitme engelli Nihal’in ilk duruşması görüldü
Annesi ve anneannesini öldüren şüpheli: “İftira ispatlanacak, gereken gerektiği zaman yapılacak”
Ot yangını ormana sıçramadan söndürüldü