Öğrenciler daha güvenli hissetsin diye polis tüm birimleriyle sahaya indi

Bolu’da polis ekipleri üniversitede daha güvenli ortam oluşması hedefiyle stant açarak öğrencileri bilgilendirdi. Açılan stantlar yoğun ilgi gördü.Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, ‘El Ele Güvenli Geleceğe’ isimli proje çerçevesinde Bolu Aban...

Bolu’da polis ekipleri üniversitede daha güvenli ortam oluşması hedefiyle stant açarak öğrencileri bilgilendirdi. Açılan stantlar yoğun ilgi gördü.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, ‘El Ele Güvenli Geleceğe’ isimli proje çerçevesinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Güvenlik, TEM, Narkotik Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele, Asayiş Şube ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlükleri stant açtı. Öğrencilerin daha güvenli ortamda yaşamaları için meydana gelebilecek olumsuzlukların önlenebilmesi için polisler gençleri bilinçlendirdi.

“Güvenliğimize güvenlik kattığımızı düşünüyorum”
Stantlardan bilgi alan Esmanur Yavuz, “Çok mutlu oldum. Daha güvende hissettim kendimi. Şu günlerde, sıkıntılı dönemlerde çok mutlu oldum. Uygulamayı da indirdim, KADES uygulamasını, daha detaylı öğrendim. Güvenliğimize güvenlik kattığımızı düşünüyorum” dedi.

Öğrenciler daha güvenli hissetsin diye polis tüm birimleriyle sahaya indiÖğrenciler daha güvenli hissetsin diye polis tüm birimleriyle sahaya indi

Eğitim Haberleri

İhlas Koleji’nde STEM rüzgârı
Alanya Üniversitesi’nde "Moving Forward 3rd International Week" coşkusu
Öğrenciler adliyeyi gezdi
AFAD Başkanı Memiş: "Dünyanın en büyük afet sonrası iyileştirme operasyonunu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve aziz Türk milleti başarmıştır"
HKÜ’den ‘Birlikte Yeniden Yeşermek’ konferansı
Van YYÜ yemek bursu başvuruları başladı
Geleceğin Alper Gezeravcı’ları Yıldırım’da yetişiyor
BARÜ, “Araştırma Kalitesinde” dünya sıralamasında ilk 500’e girdi
Diyarbakırlı iki kardeş Kızılelma ve Bayraktar’dan ilham alarak 10 bin liraya F22 maket uçağı yaptı
Denizli jandarması ‘Kaskımla Kaskoluyum’ projesi başlattı