Niğde’de 1 ayda 15 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde Niğde’de 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili 15 şüpheli gözaltına alındı.Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri...

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde Niğde’de 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili 15 şüpheli gözaltına alındı.
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 3 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak 5, 3 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5, 2 ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak 3, motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak 1, otodan hırsızlık - banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren 1 şüpheli yakalanarak hakkında gerekli işlem yapıldı. Yapılan operasyonlarda ele geçirilen suça konu malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.
Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada; il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerin sıklaştırıldığı, meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğü ifade edildi.

Asayiş Haberleri

Kahramanmaraş’ta Roma dönemine ait tarihi eserler ele geçirildi
Bayburt’ta trafik kazası: 1 kişi öldü
Antalya’da 74 aranan şahıs yakalandı
Haiti’de kasabaya gerçekleştirilen çete saldırısında can kaybı 70’e yükseldi
04.10.2024 tarihinde ’Ulaşılamayan gencin cansız bedeni otel odasında bulundu’ başlığıyla geçilen haberde kullanılan Ömer Saydam’a ait fotoğraf kaynağından iptal edilmiştir...Düzeltir abonelerimizden özür dileriz...
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "TBMM, İsrail tehditi için 8 Ekim salı günü toplanacak" dedi.
Elazığ’da makas atarak ilerleyen sürücü trafiği tehlikeye soktu
Jandarmadan uyuşturucu baskını: 5 kilo esrar ele geçirildi
Direksiyondaki çocuğu görenler hemen telefona sarıldı
Elazığ’da motosiklet ile otomobilin çarpışma anı kamerada