Netanyahu: “Hizbullah’ı hayal bile edemeyeceği bir dizi saldırıyla vurduk”

İsrail Başbakanı Binyami Netanyahu, Lübnan’a düzenledikleri saldırıların ardından yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz birkaç gün içinde Hizbullah’ı hayal bile edemeyeceği bir dizi saldırıyla vurduk” dedi.İsrail ile Hizbullah arasında karşı...

İsrail Başbakanı Binyami Netanyahu, Lübnan’a düzenledikleri saldırıların ardından yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz birkaç gün içinde Hizbullah’ı hayal bile edemeyeceği bir dizi saldırıyla vurduk” dedi.
İsrail ile Hizbullah arasında karşılıklı saldırılar sürerken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu geçtiğimiz günlerde Lübnan’da onlarca kişinin ölümüne yol açan saldırılara ilişkin açıklama yaptı. Video açıklamasında konuşan Netanyahu, “Geçtiğimiz birkaç gün içinde Hizbullah’ı hayal bile edemeyeceği bir dizi saldırıyla vurduk” ifadelerini kullandı.
Düzenledikleri saldırılarla Hizbullah’a mesaj gönderdiklerini söyleyen Netanyahu, “Eğer Hizbullah mesajı almadıysa, size söz veriyorum, mesajı alacaktır. Yerlerinden edilen kuzeydeki sakinlerimizi güvenli bir şekilde evlerine geri döndürmeye kararlıyız. Hiçbir ülke kendi sakinlerine, şehirlerine roket atılmasına müsamaha gösteremez. İsrail Devleti de buna müsamaha gösteremez” dedi. Netanyahu “İsrail’in güvenliği yeniden tesis etmek için gereken her şeyi yapacağını” vurguladı.

Siyaset Haberleri

Dışişleri Bakanı Fidan ABD’de
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Görgel: "İmar planımızı bilim insanlarımızın raporuna göre revize edeceğiz"
Hisarcık AK Parti’de kongre süreci başladı
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, "Yedigöze Barajından Kozan’a sağlıklı su getiriyoruz"
UCLG Başkanı Altay, New York Türkevi’nde BM yöneticileri ve farklı ülkelerden yerel liderleri ağırladı
Başkan Özel: "Boş işlerle dedikodularla uğraşacak vaktimiz yok"
QUAD liderlerinden ortak Wilmington Deklarasyonu: “Bağımsız Filistin devletine olan bağlılığımız sürüyor”
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi’nin önünde yoğun ilgiyle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’ye geldi
Fransa’da yeni hükümet kuruldu