Nepal’deki sel ve toprak kaymalarında can kaybı 151’e yükseldi

Nepal’de geçtiğimiz cuma gününden bu yana etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 151’e yükseldi.Güney Asya ülkesi Nepal’de geçtiğimiz cuma gününden bu yana etkili olan şiddet...

Nepal’de geçtiğimiz cuma gününden bu yana etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 151’e yükseldi.
Güney Asya ülkesi Nepal’de geçtiğimiz cuma gününden bu yana etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı arttı. Yetkililer, sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısının 151’e yükseldiğini açıklayarak, 56 kişiden ise hala haber alınamadığını belirtti.
Başkent Katmandu’ya giden ana yol üzerindeki bir bölgede meydana gelen heyelanda iki yolcu otobüsü toprak altında kalırken, 16 yolcu hayatını kaybetti.
Eğitim Bakanlığı Sözcüsü Lakshmi Bhattarai, sel ve toprak kaymalarından etkilenen bölgelerdeki okullarda 3 gün eğitime ara verildiğini açıkladı.

Asayiş Haberleri

Cinnet getiren kocası tarafından vurulan kadın hayatını kaybetti
Osmaniye’de düğünde davetliler birbirine girdi: 2 yaralı
Düzce’de yayladaki barakada bir kişinin yanmış cesedi bulundu
TEM Otoyolu’nda otomobil alev alev yandı
44 yıl hapis cezasıyla aranan 18 yaşındaki firari yakalandı
Samsun’da balıkçı teknesi alabora oldu: 1 yaralı, 1 kayıp
Uşak’taki orman yangınına müdahale sürüyor
Otomobille çarpışan motosikletteki çift hayatını kaybetti
Bilecik’te kamyonet iki araçla çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı
Siirt’te patpat uçuruma devrildi: 1 yaralı