Nazım Hikmet şiirleriyle anıldı

'İzmit Unutmaz' sloganıyla tarihte iz bırakan değerleri anan İzmit Belediyesi, vefatının 6’’inci yılında usta şair Nazım Hikmet’i şiirleriyle andı.İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 'İzmit Unutmaz' vizyonu çerçevesinde...

"İzmit Unutmaz" sloganıyla tarihte iz bırakan değerleri anan İzmit Belediyesi, vefatının 6’’inci yılında usta şair Nazım Hikmet’i şiirleriyle andı.
İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, "İzmit Unutmaz" vizyonu çerçevesinde şair Nazım Hikmet’i andı. Yahya Kaptan Mahalle Konağı önünde gerçekleşen anma programına İzmit Belediyesi meclis üyeleri Erdem Arcan ve Vildan Bacıoğlu Taşkan, Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Nermin Şenses ve vatandaşlar katıldı.
Nazım Hikmet’in ölümünün 61. yılı vesilesiyle düzenlenen anma programında "Nazım’ın Bursa Yılları" kitabının yazarı Güney Özkılınç ve Yeni E Dergisi Editörü Cengiz Hakkı Zariç, Nazım Hikmet üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Özkılınç ve Zariç, program sonunda vatandaşlar için kitaplarını imzaladı.

Kültür Haberleri

Başkentte antika eşyalar ve klasik otomobiller ilk defa bir arada satıldı
Altın zeytin festivalde görücüye çıktı
Türkiye’nin en büyük antika fuarı Talas’ta açıldı
Beşiktaş Belediyesi Beltaş Kitap Kafe’de Atilla Dorsay’ı ağırladı
Bodrum’da sinema şöleni
Başkent’te Seğmen şal ve kama kuşanma töreni gerçekleştirildi
9. Karadeniz Kitap Fuarı açıldı
Eskişehir Türk Ocağı yeni dönem faaliyetlerine başlıyor
Lise öğrencileri ahiliği öğreniyor
Fransızların attığı patlamamış top mermisi cami enkazında bulundu