Nazilli Belediyesi’nden meydanda temizlik ve bakım çalışması

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Meydanı’nda kapsamlı çalışma başlattı.Şehrin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışan Nazilli Belediyesi; kent merkezinde budama, ot biçme, tesviye ve peyzaj çalışmas...

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Meydanı’nda kapsamlı çalışma başlattı.
Şehrin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışan Nazilli Belediyesi; kent merkezinde budama, ot biçme, tesviye ve peyzaj çalışması gerçekleştiriyor.
Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve şehrin en hareketli lokasyonu olan Belediye Meydanı’nda faaliyetlerine devam eden ekipler, temizlik işlemlerinin yanı sıra peyzaj çalışmalarıyla da ilçeyi görsel bir şölene hazırlıyor.
Mevcut yeşil alanların korunması, park bölgelerinde ise ağaç ve bitki sayısının artırılması için çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Ekiplerimiz halkımız için çalışmaya devam ediyor. Göreve geldiğimiz gün halkımızla iç içe olacağımızın sözünü vermiştik. Hem ekiplerimiz hem de biz sahadayız. Nazillimizin en yoğun noktalarından olan Belediye Meydanımızın daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı başlattık. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yaşam Haberleri

Karayolundaki heyelan anı kamerada
Muradiye’de yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı
Bilecik’te zehirli baran engerek yılanı görüldü
Yüksek budama fiyatları köylüleri odunsuz bıraktı
Bakan Kurum: "Şu ana kadar 101 bin 254 konutu teslim ettik”
Sakarya’da bisikletliler için yeni güzergah
Hayvan Bakım Evi Projesi için bürokratik süreç devam ediyor
Kuşadası Belediyesi çocukları can dostlarla buluşturdu
Kuşadası’nda Ekim’de deniz keyfi
Ünye’de kahverengi kokarca ile mücadele toplantısı