Mutfak atölyesi için kayıtlar başladı

Tepebaşı Belediyesi’nin Mutfak Atölyesi’nde aşçılık, şeker hamuru figürlendirme ve pasta yapımı kursları için kayıtları başladı.Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, 2016 yılından bu yana vatandaşların vazgeçilmezi haline gelerek hem mu...

Tepebaşı Belediyesi’nin Mutfak Atölyesi’nde aşçılık, şeker hamuru figürlendirme ve pasta yapımı kursları için kayıtları başladı.
Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, 2016 yılından bu yana vatandaşların vazgeçilmezi haline gelerek hem mutfak becerilerini geliştirdikleri hem de yeni teknikler öğrendikleri bir merkez olarak hizmet vermeye devam ediyor. Tepebaşı Mutfak Atölyesi’nde aşçılık, şeker hamuru figürlendirme ve pasta yapımı kursları için kayıtlar 09 Ekim Çarşamba günü başladı. Uzman eğitmenler tarafından verilecek teorik eğitimlerin ardından kursiyerler uygulamalı eğitime geçecek. Kontenjanın sınırlı olduğu kurslara kayıt yaptırmak isteyenler Hacı Seyit Mahallesi Demiryolu Sokak No: 3’te hizmet veren Mutfak Atölyesi’ne giderek kayıt formu doldurabiliyor.

Yerel Haberleri

Kütahya OSB’de tavla turnuvası
Karabük’te okuma seferberliği için kitap dağıtımı devam ediyor
Yangın söndürmede başarılı olan kurum yetkililerine teşekkür belgesi
İskoç Joannah Müslüman oldu
23 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Sacır ve Göktürk Mahallesi’nde park yapımı başladı
İnsanlık ölmemiş: Ayağı kesilen vatandaşın evine 70 bin TL’lik asansör yaptılar
4 yaşındaki çocuk mikserin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Başkan Hamamcı’dan Ankara ziyaretleri
Pasinler’de deprem korkuttu