Mustafa Keçeli: “Sezonu genel değerlendirirsek bizim için iyi bir yerdeyiz”

RAMS Başakşehir Teknik Sorumlusu Mustafa Keçeli, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kendileri adına final niteliğinde bir maça çıktıklarını fakat kazanamadıklarını söyleyerek, “Sezonu genel değerlendirirsek bizim için iyi bir...

RAMS Başakşehir Teknik Sorumlusu Mustafa Keçeli, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kendileri adına final niteliğinde bir maça çıktıklarını fakat kazanamadıklarını söyleyerek, “Sezonu genel değerlendirirsek bizim için iyi bir yerdeyiz” dedi.
Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında RAMS Başakşehir, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından RAMS Başakşehir Teknik Sorumlusu Mustafa Keçeli, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bugün kendileri adına final niteliğinde bir maç oynadıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Mustafa Keçeli, “Kazansaydık üçüncü olacaktık. Sezonu iyi geçirdik finali iyi yapmak istiyorduk. Topa sahip olduğumuz bölümlerde istemediğimizi yapamadık. Daha sabırlı olmamız gerekiyordu. Yediğimiz gol çalıştığımız yerden geldi. Üstüne basa basa söylememize rağmen yedik bu golü. Sezonu genel değerlendirirsek bizim için iyi bir yerdeyiz. Son maçımızı kazanıp, Perşembe günü oynanacak finali bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Aliağaspor FK, Ayvalık Deplasmanında Sezona 3 Puanla Başladı
Uluslar Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı
Efeler 09 SFK, ilk maçtan galibiyetle ayrıldı
A Milli Futbol Takımı İzmir’de
TFF’den Paralimpik Milli Takımı’na kutlama
Hatayspor’da Özhan Pulat dönemi sona erdi
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükseldi
Umut Ünlü, bir kez daha Paralimpik Oyunları’nda şampiyon
MXGP Türkiye heyecanı başladı
Sivasspor günü çift idmanla tamamladı