Modifiye tutkunları Erzincan’da buluştu

Erzincan’da modifiye araç tutkunlarını bir araya getiren drift gösterisi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Ekşisu Mesire Alanında trafiğe kapalı boş alanda yapılan etkinlikte çevre il ve ilçelerden gelen amatör ve profesyonel sür...

Erzincan’da modifiye araç tutkunlarını bir araya getiren drift gösterisi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
Ekşisu Mesire Alanında trafiğe kapalı boş alanda yapılan etkinlikte çevre il ve ilçelerden gelen amatör ve profesyonel sürücülerin yaptığı drift gösterisi izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gösteriler sırasında bazı araçların lastiği ve radyatörü patladı. Benzin hortumu patlayan araçlara ise etkinlik alanında bekletilen itfaiye ekibi müdahale etti. Alanda sağlık ekipleri ve çekici de hazır bulunduruldu.
Erzincan Modifiye Araçlar Derneği Başkan Şükrü Kılıç, “13 ilden gelen misafirlerimizle birlikte yaklaşık 600 modifiye araç burada toplandı. Erzincan adına geniş katılımlı güzel bir organizasyon oldu. Farklı kategorilerde güzellik, motor gücü ve ses sistemi ile katılan araçlar şenliğimize şenlik kattı. Burada sadece drift kategorimizde yarışlarımız oldu. Gerçekleştirilen bu organizasyonla tüm modifiye araç sevenlerini burada buluşturduk.” dedi.

Türkiye Haberleri

Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler
Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı
Bakırköy Adliyesi Kızılay ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyasına destek verdi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Ülkemizi Türkiye Yüzyılında dijital teknolojilerde devler ligine taşıyacağız"
Hulusi Akar: “Son olaylardan sonra gördük ki dijital vatanımıza sahip çıkmak zorundayız”
Yüreğir’de gaziler onuruna yemek verildi
Bodrum’da Gaziler Günü kutlandı