Minik öğrenciler gazilerle buluştu

Düzce Belediyesi Gündüz Bakımevi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi üyelerini ağırladı. 19 Eylül Gaziler Günü’nde yapılan ve gaziler ile minikleri bir ara...

Düzce Belediyesi Gündüz Bakımevi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi üyelerini ağırladı. 19 Eylül Gaziler Günü’nde yapılan ve gaziler ile minikleri bir araya getiren sürpriz ziyaret, renkli görüntülere sahne oldu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi’ne bağlı Kıbrıs Gazileri ile muharip gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Düzce Belediyesi iştiraki olan BelKA İnsan Kaynakları bünyesinde faaliyet gösteren Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederek, 4-6 yaş aralığındaki minikler ile bir araya geldi.
Türk Bayrakları ile karşılaştıkları gazilerin kalpaklarını takan minikler, merak ettikleri soruları yönelttikleri gazilere ‘Vatan size minnettar’ diyerek saygılarını dile getirdiler.
Çocuklara teşekkür ederek, samimiyetle sordukları sorulara cevap veren gaziler, hatıra fotoğrafı da çektirmeleri sonrası gündüz bakımevinden ayrıldılar.

Yerel Haberleri

Sporla hayata tutunan gazi Karakartal, 120 kilogramlık halteri kaldırarak azmin gücünü gösterdi
Çaycuma’da Gaziler Günü kutlandı
Keşan’da gaziler minnet ve şükranla anıldı
Vali Sezer, şehit aileleriyle ve gazilerle buluştu
Genç sağlık çalışanı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Muş’ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Çiftlik Çayırı Caddesi 25 metre genişliğe kavuşuyor
Alevi Kültür Merkezi Alaca’da cemevi inşa edecek
Tutak’ta gaziler günü kutladı
BEUN Rektörü Özölçer Fransa’da EAIE 2024 Yükseköğretim Fuarı’na katıldı