Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şırnak’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şırnak’ta esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Bakan Gü...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şırnak’ta esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Bakan Güler, Prestij Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler veren Bakan Yaşar, Şırnak Kent Meydanı’nda vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ardından Şırnak Valiliği’ne geçen Bakan Güler’i Vali Birol Ekici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, İl Emniyet Müdürü Serdar Büyüklebelebici ve vali yardımcıları karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Güler, Vali Ekici ile makamında basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.
Valilik ziyaretinin akabinde Belediye Başkanlığına geçen Bakan Güler ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile makamında bir toplantı gerçekleştirdi.
Daha sonra Milli Savunma Bakan Yaşar Güler, Milli Savunma Bakan Yardımcıları Şuay Alpay ve Bilal Durdalı, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, ve Şırnak Valisi Birol Ekici Gönül ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Emekli Jandarma Başçavuş Mehmet Salih Erkan ve Şehrinuh Mahallesi’nde ikamet eden Gazi Güvenlik Korucusu Mehmet Biter’i evinde ziyaret etti. Ev ziyaretlerinin ardından Bakan Güler, 23. Piyade Tümen Komutanlığına geçti.
Bakan Güler’e, bakan yardımcıları Şuay Alpay ve Bilal Durdalı, Şırnak Valisi Birol Ekici, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan eşlik etti.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo ile görüştü
Pentagon: “İsrail ordusunun yakın zamanda Lübnan’a kara harekatı düzenlemesi beklenmiyor”
AK Parti Aydın’da kongre hazırlıkları
Vali Erin: "Isparta’yı daha ileriye taşıyacağız"
Emine Erdoğan’dan ABD Başkanı Biden’ın eşi Jill Biden’a teşekkür
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gine-Bissau Cumhurbaşkanı Cissoko Embalo ile Türkevi’nde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi’nde Irak Başbakanı Muhammed Şiya es Sudani’yi kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati’yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katıldı