Milas’ta alevlerin önü kesildi

Muğla’nın Milas ilçesi Gürçamlar mevkiinde başlayan orman yangı ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile alevlerin önü kesildi.Milas ilçesi Kazıklı ve Gürçamlar Mahallesi sınırında öğle saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın da...

Muğla’nın Milas ilçesi Gürçamlar mevkiinde başlayan orman yangı ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile alevlerin önü kesildi.
Milas ilçesi Kazıklı ve Gürçamlar Mahallesi sınırında öğle saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın da etkisi ile hızla yayıldı. Kızılçam ormanlık alanda başlayan yangın sonrası bölgeye çok sayıda arazöz, itfaiye, helikopter ve yangın söndürme uçağı gönderildi. Ekiplerin havadan ve karadan gerçekleştirdiği yoğun müdahale sonrası bölgede bulunan tatil sitelerine alevler ulaşmadan önü kesildi.
Kısmen kontrol altına alınan yangında yerleşim birimlerine tehdidin söz konusu olmadığı açıklandı.

Asayiş Haberleri

Traktörün ezdiği çiftçi ağır yaralandı
Alanya’da 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
Bayrampaşa’da etkili olan yağmurun etkisiyle İSKİ rögar hattı çöktü
Gazze’de can kaybı 38 bini aştı
Yasadışı 1295 internet sitesi hakkında işlem yapıldı
Sinan Ateş davasında Ayşe Ateş: “Sinan bana, ‘Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış beni öldürtmek istiyorlarmış’ dedi”
Devrilen hafriyat kamyonu sürücüsü yaralandı
Çanakkale’de cinnet getiren baba, eşini ve çocuğunu pompalı tüfekle öldürdü, intihar etti
Antalya’da silah ticareti operasyonu: 1 tutuklama
Bakan Tunç: "Adli sicil yabancı dil uygulamasından 1 Ocak’tan bu yana 366 bin 622 kişi yararlandı, en çok adli sicil belgesi verilen dil İngilizce oldu"