Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri İl genelinde sürdürdüğü içme suyu çalışmalarına devam ediyor. Özellikle yaz mevsiminde suyun yetersiz kaldığı ve yoğun kullanım nedeniyle de kesintilerin meydana geldiği bölgelerde çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda su gözlerinde ve kaynaklarında çalışma yapıyor.
Bugüne kadar il genelinde 1865 km. içme suyu hattı yapan MUSKİ ekipleri son olarak Milas Ekiztaş Mahallesinde ek su hattı ve kaynaklarda bakım onarım çalışması yaptı. Ekipler 3 farklı su kaynağının toplandığı noktada yenileme çalışması yine 3 yeni kaynak toplama noktası yaptı. Çalışmalar kapsamında 600 metre toplama hattı yenileme ve içme suyu hatlarında bakım onarım çalışması yaptı.
Yapılan tüm bu çalışmalar ile birlikte mahalleye günlük 500 ton daha ek su ilave edilirken bölgeye yetebilecek miktarda su sağlanmış oldu.
Sağlık Haberleri
Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Hekimlik, bir meslekten öte, bir adanmışlık hikayesi"
HEKİMSEN’den eylem kararı
Uzmanlar uyarıyor: "Dövmeye bağlı artmış bir deri kanseri ve lenfoma ihtimali var"
Tdab aşısı anne ve yenidoğan bebeklere 2 Nisan itibarıyla uygulanmaya başlayacak
Andıç, heimlich manevrası ile öğrencisini kurtaran öğretmenle bir araya geldi
Zabıta denetimlerinde 2 bin 997 ürün satıştan men edildi
Beyin pili, psikolojik hastalıklar ve epilepsi için de umut vaat ediyor
Türk Nefroloji Derneği’nden Dünya Böbrek Günü’nde kapsamlı rapor
Düzce İl Özel İdaresi çalışanları sağlık kontöründen geçti
Sahurda rahatsızlandı, doktorların şüphesi hayatta tuttu