MHP Lideri Bahçeli: "Türk devlet felsefesine hangi açıdan bakarsa bakalım. Devlet millettir, millet de devlettir. Devlet milleti ve ülkesiyle bir ve bütündür. İkisini birbirinden ayırmak zaman zaman da çatıştırmak fahiş...

MHP Lideri Bahçeli: 'Türk devlet felsefesine hangi açıdan bakarsa bakalım. Devlet millettir, millet de devlettir. Devlet milleti ve ülkesiyle bir ve bütündür. İkisini birbirinden ayırmak zaman zaman da çatıştırmak fahiş bir yanlış olmanın y...

MHP Lideri Bahçeli: "Türk devlet felsefesine hangi açıdan bakarsa bakalım. Devlet millettir, millet de devlettir. Devlet milleti ve ülkesiyle bir ve bütündür. İkisini birbirinden ayırmak zaman zaman da çatıştırmak fahiş bir yanlış olmanın yanı sıra devlet umurunu ve onurunu hazmedemeyen demokrat yobazların handikap ve hüsranıdır."

Siyaset Haberleri

TBMM Başkan Vekili Önder: "Barışta herkes kazanır"
Öcalan hakkında ’şartlı salıverme’ teklifine şehit ve gazi derneklerinden tepki
Türkel: “Tarıma desteğimiz artarak devam edecek”
Bakan Fidan: “(Lübnan’dan vatandaşların tahliyesi) Uçakla gelmek isteyen olursa onları da alacak bir sistem üzerinde çalıştık”
Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Kasım: "Çözüm ateşkes"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
İtalya Başbakanı Meloni, Lübnan’a gidecek
Terme Muratlı Mahallesi’nin Çarşamba’ya bağlanması talebi reddedildi
Almanya ziyaretini tamamlayan Cıngı, yurda döndü
Başkan Köse Giresun Muhtarlar Meclisi’ne katıldı, hedef ve projelerini anlattı