MHP Lideri Bahçeli: (Sinan Ateş Davası)“Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölç...

MHP Lideri Bahçeli: (Sinan Ateş Davası)“Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneye...

MHP Lideri Bahçeli: (Sinan Ateş Davası)“Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. MHP, Ankara 32’nci Ağır ceza mahkemesinde görülen malum davayı dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur, aslında buna değecek hiç kimse yoktur. Az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın, MHP’ye organize pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocaklarını ne MHP’yi çiğnetmem”

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb’u resmi törenle karşıladı
TBMM’de 28. Dönem 3. Yasama Yılı başladı
Tunus’ta Cumhurbaşkanı adayı Zammel’e 12 yıl hapis cezası
ABD, İsrail’i İran’ın muhtemel füze saldırısı konusunda uyardı
CHP Genel Başkanı Özel: "(Cumhurbaşkanı) Makama saygıda bir eksik bırakmayacağımızı söylemiştik; Cumhurbaşkanlığı yeminine uygun bir şekilde, geldiğinde karşılamamızı ayakta yaptık"
Şahinbey Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı
İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyine saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.
Suat Kılıç: “Netanyahu yüzyılın Hitleridir”
TBMM Başkanı Kurtulmuş: “Nil’den Fırat’a kadar bütün coğrafyayı kontrolü altına almak isteyen bu gözü dönmüş çetenin, hiç şüphesiz hedefinde bulunan ülkelerden biri de Türkiye’dir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail’i çok net bir şekilde uyarıyorum, Lübnan’a kara harekatının sonuçları, geçmişteki işgallerine benzemeyecektir"