MHP Lideri Bahçeli: “Özgür Bey’in açıklamaları ucuz ve son derece sorumsuzdur. Muhalefetin Türkiye’ye yabancılaşması siyaset ve demokrasi hayatımız için vahim bir sancıdır. CHP’nin baktığı yer milletimizin baktığı yer d...

MHP Lideri Bahçeli: “Özgür Bey’in açıklamaları ucuz ve son derece sorumsuzdur. Muhalefetin Türkiye’ye yabancılaşması siyaset ve demokrasi hayatımız için vahim bir sancıdır. CHP’nin baktığı yer milletimizin baktığı yer değildir.'

MHP Lideri Bahçeli: “Özgür Bey’in açıklamaları ucuz ve son derece sorumsuzdur. Muhalefetin Türkiye’ye yabancılaşması siyaset ve demokrasi hayatımız için vahim bir sancıdır. CHP’nin baktığı yer milletimizin baktığı yer değildir."

Siyaset Haberleri

AK Parti Konya’da kongre süreci başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Filistinli ve Lübnanlı kardeşlerinin yanındadır. Zafer, inşallah Gazze ve Lübnan’da inananların olacaktır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli anneler çocuklarının kefenini değil, inşallah çeyizini hazırlayacak."
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: "Kimseyle kapalı kapılar arkasında bir şey çevirdiğimiz yok"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Gazze’ye en fazla yardım ulaştıran ülke konumundadır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İnsan hakları örgütlerinin, küresel medya organlarının, konu Gazze’de öldürülen masum çocukların hakları olunca nasıl üç maymunu oynadığına şahitlik ettik."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail’in işgal, yıkım ve soykırım politikası tam 76 yıldır aralıksız sürüyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Filistin meselesinin konuşulmasını, tüm yönleriyle ele alınmasını çok önemli buluyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail’in son saldırıları Gazze’yi yeniden dünya gündemine taşısa da Filistin’de kan, gözyaşı ve zulüm hiçbir zaman dinmedi."
Dışişleri Bakanı Fidan: "Bugün İsrail uluslararası barış ve güvenliğe yönelik başlıca tehdit haline gelmiştir."