MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir: "Genel Başkanımızı hedef alan dezenformasyonla alakalı gerekli bilgiler İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 'Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler İçişleri Baka...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır" dedi.
Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
"Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını vakit kaybetmeksizin başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Siyaset Haberleri

Milli Savunma Bakanı Güler’den ’Gaziler Günü’ mesajı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: "Müstakil bir siber güvenlik teşkilatının kurulmasıyla ilgili konu hükümetimizin de gündemine getirildi"
Dışişleri Bakanı Fidan: "Esad’la görüşmeye hazırız."
Van’da Gaziler Günü kutlandı
Kasapoğlu, Varşova’da NATO toplantısına katıldı
Mardin’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrenciye ulaşımda büyük destek
Yüreğir Belediyesinden öğrencilere ücretsiz LGS kursu
Şırnak’ın yeni valisi Birol Ekici oldu
Kuzey Kore: "Süper savaş başlığı taşıyan yeni Hwasongpho-11 başarıyla test edildi”