Mert Fırat: “Bu ligden şampiyon olarak açık ara Allah’ın izniyle çıkacağız”

Kocaelispor maçında alınan galibiyetin ardından bir açıklama yapan MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, “Bizim camiamız birlik, beraberlik içerisinde olduğu müddetçe bu ligden şampiyon olarak açık ara Allah’ın izniyle çıkacağız. Bunun...

Kocaelispor maçında alınan galibiyetin ardından bir açıklama yapan MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, “Bizim camiamız birlik, beraberlik içerisinde olduğu müddetçe bu ligden şampiyon olarak açık ara Allah’ın izniyle çıkacağız. Bunun için de biz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“Bu ligden şampiyon olarak açık ara Allah’ın izniyle çıkacağız”
MKE Ankaragücü’nün Kocaelispor karşısında 4-2’lik skorla galip gelmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Mert Fırat, “Bizim camiamız birlik, beraberlik içerisinde olduğu müddetçe bu ligden şampiyon olarak açık ara Allah’ın izniyle çıkacağız. Bunun için de biz elimizden geleni yapıyoruz. Biz şu anda salı günkü maçımıza odaklandık. Bir sonraki hafta sonu da Iğdır deplasmanına gideceğiz. Önemli olan bu galibiyeti seri haline getirip bu ligden şampiyon olarak Ankaragücü’müzü çıkartmak” diye konuştu.

Spor Haberleri

Karacabey Belediyespor - Beyoğlu Yeni Çarşı: 0-4
El Clasico’da Barcelona’dan Real Madrid’e farklı tarife
Beşiktaş Hentbol Takımı 3. turda
Stanimir Stoilov: "Taraftarımız sayesinde 12 kişi gibi oynadık"
Burak Gören: "Maçın sonunda küçük hatalar kazanmamızı engelledi"
Kenan Koçak: “Fazla sevinmeye vaktimiz yok”
Şenol Güneş: “Göztepe, haklı galibiyet aldı”
Ertuğrul Sağlam: "Tolga’ya kırmızı kartı veremeyen VAR hakeminde de problem vardı”
TFF 3. Lig: Bursaspor: 3 - Kütahyaspor: 0
TFF 3. Lig: Çankaya SK: 0 - Aliağaspor FK: 0