Mersin polisinden iş yerlerine denetim: 8 iş yerine 1 milyon 550 bin TL ceza kesildi

Mersin polisinin iş yerlerine yönelik yaptığı kapsamlı denetimde, usulsüzlük tespit edilen 8 iş yerine toplam 1 milyon 550 bin TL ceza uygulandı. 46 ekip ve 142 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, SGK ve Maliye ekipleri de y...

Mersin polisinin iş yerlerine yönelik yaptığı kapsamlı denetimde, usulsüzlük tespit edilen 8 iş yerine toplam 1 milyon 550 bin TL ceza uygulandı. 46 ekip ve 142 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, SGK ve Maliye ekipleri de yer aldı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, spa, sauna, hamam, masaj salonu ve umuma açık alkollü iş yerlerine yönelik geniş kapsamlı denetim gerçekleştirdi. 46 ekip ve 142 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, SGK ve Maliye ekipleri de görev aldı. Denetimde 22 iş merkezi incelenirken, 292 şahıs kontrol edildi. Tespit edilen yabancı uyruklu kayıtsız 3 işçi ilgili kuruma teslim edildi. Usulsüzlük tespit edilen 8 iş yerine toplam 1 milyon 550 bin TL idari para cezası uygulandı.
Mersin Emniyet Teşkilatının halkın güvenliğini sağlama ve yasaların uygulanmasını teşvik etme konusundaki kararlılığını sürdüreceği bildirildi.

Asayiş Haberleri

Traktör ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl’de yol kontrolünde durdurulan araçlarda 2 ruhsatsız silah ele geçirildi
Ağrı’da güvenli ulaşım için okul servisi şoförlerine eğitim verildi
Bingöl’de 203 kök kenevir ele geçirildi: 2 gözaltı
Eşini uçurumdan iterek öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı
Antalya’da yanan araç kullanılamaz hale geldi
Karabük’te Ağustos ayında ithalat arttı ihracat azaldı
Burdur’da iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Bingöl’de ruhsatsız silah ele geçirildi
10 keçisi tüfekle vurulan çoban: "Ne istediniz gebe hayvanlarımdan"