Merkezefendi Belediyesinin 2025 yılı bütçesi 2.7 milyon oldu

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısında yapılan görüşmeler sonucunda 2025 yılı tahmini bütçesi, 2 milyar 700 milyon TL oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etm...

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısında yapılan görüşmeler sonucunda 2025 yılı tahmini bütçesi, 2 milyar 700 milyon TL oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için hazırlanan 2025 yılı bütçemiz hayırlı olsun” dedi.

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Toplantısının 2. Oturumu gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın başkanlığında toplanan mecliste 13 madde gündemde yer aldı. Gündem maddeleri arasında yer alan 2025 Yılı Performans Programı ile 2025 Yılı Bütçe tasarısı da görüşüldü. Bütçe tasarısı müdürlük nezdinde oylamaya sunularak karara bağlandı. Performans programı da oy çokluğu ile kabul edildi. Merkezefendi Belediyesi’nin 2025 yılı tahmini bütçesi 2 Milyar 700 Milyon TL olarak belirlendi.

“İlçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışıyoruz”
Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Doğan, 2025 yılı bütçesinin Merkezefendi’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Doğan, “İlçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek, hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Bütçeyi doğru kullanmak, doğru projeleri hayata geçirmek çok önemli. Yeni bütçemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri

Muş’ta elektrik şebekesi yer altına alındı
Antalya Serbest Bölge 2024 yılının ilk üç çeyreğinde 838,6 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı
Tekkeköy’de halk sağlığı denetimi
Çayırova Belediyesi’nin 2025 tahmini bütçesi 2 milyar 295 milyon TL
L’Oréal Türkiye, ‘Bilim Kadınları İçin’ programının 22’nci yılında 4 bilim kadınını ödüllendirdi
Artaş İnşaat 6 projesini 2024 bitmeden teslim edeceğini duyurdu
DSO Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı gerçekleştirdi
Uluslararası Odun Dışı Orman Ürünleri Çalıştayı Fethiye’de başladı
Manisa’da miting gibi ’Kent Lokantası’ açılışı
“Şehrin ekonomisi” GSO’da konuşuldu