Menteşe Belediyesi robotik ve kodlama eğitimleri başlıyor

Menteşe Belediyesi’nin ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik vereceği robotik ve kodlama eğitimleri başlıyor. Kurslara katılım sağlamak isteyen öğrenciler başvurularını en geç 31 Ekim 2024 Perşembe gününe kadar Robotik ve Kodlama Eğitim Me...

Menteşe Belediyesi’nin ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik vereceği robotik ve kodlama eğitimleri başlıyor. Kurslara katılım sağlamak isteyen öğrenciler başvurularını en geç 31 Ekim 2024 Perşembe gününe kadar Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezine şahsen veya görseldeki QR kodu okutarak yapabilecekler. Kontenjanla sınırlı eğitim kurslarında öğrencilere ücretsiz olarak robotik uygulamalardan 3D Yazıcı kullanımına kadar geniş bir yelpazede eğitim sunulacak.
Ortaokul ve lise öğrencilerinin teknolojik bilgi birikimini artırmaya yönelik, onların geleceğin dünyasına daha donanımlı bir şekilde hazırlanmasını hedefleyen eğitimler, alanında deneyimli eğitmenler eşliğinde verilecek.
Eğitimlerime katılan gençler hem eğlenerek öğrenecek hem de yenilikçi düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirecek. Öğrenciler, robotik projeler geliştirecek, algoritma mantığını kavrayacak ve kodlama dünyasının kapılarını aralayacak.

Teknoloji Haberleri

Ümit Uysal’dan milli melek yatırımcı portföyü önerisi
YHT tünelinde nefes kesen tatbikat gerçeği aratmadı
Eskişehir Astronomi Günleri’nde çocuklar gökyüzünü keşfetti
Red Bull Takımı FUT Esports ve Galatasaray Esports yarı finalde karşılaşacak
TEI, Türkiye’nin Millî Güçleriyle SAHA EXPO 2024’te
Görünüş olarak birbirinin aynısı olan yeni telefonları artık satıcılar bile zor ayırt ediyor
Eskişehir Fatih Fen Lisesi ‘Uluslararası Buluş Yarışması’nda dünya birincisi oldu
Nikita Türkmen’den diş sağlığında yapay zeka destekli 3D printer sistemi
HÜRJET süpersonik ses hızının üzerine çıkmayı başardı
Yeni HUAWEI Watch 4 PRO, eSIM desteği ile Turkcell’de