Mehmet Altıparmak: “Hedefimiz olan üst sıralara bir önce çıkmak istiyoruz”

Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Yeni Malatyaspor maçında alınan 3 puandan dolayı memnun olduğunu dile getirerek, “Hedefimiz olan üst sıralara bir önce çıkmak istiyoruz” dedi.Esenler Erokspor, Trendyol 1. Lig 2. haf...

Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Yeni Malatyaspor maçında alınan 3 puandan dolayı memnun olduğunu dile getirerek, “Hedefimiz olan üst sıralara bir önce çıkmak istiyoruz” dedi.
Esenler Erokspor, Trendyol 1. Lig 2. hafta erteleme maçında sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Galip gelmek güzeldi. Erteleme maçıydı fakat bizim için zor bir döneme denk geldi. 8-9 oyuncumuzu statü gereği oynatamadık. O dönem kadroda olan oyuncularımızdan da gidenler olduğu için zorlandık. Kısıtlı bir kadro ile bu maçta sahaya çıkmak zorunda kaldık. Her şeye rağmen rahat bir müsabaka çıkarttık. Laubalilikten dolayı skor 2-1’e geldi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Pendikspor müsabakasına hazırlanacağız. Galibiyetlere devam ederek hedefimiz olan üst sıralara bir önce çıkmak istiyoruz. Yeni Malatyaspor’a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

EuroCup: Türk Telekom: 72 - Lietkabelis: 66
Derviş Deniz: "Tempomuz her maçla birlikte daha da yükseliyor"
Süper Lig’den 10 kulüp PFDK’ya sevk edildi
Trendyol 1. Lig: Esenler Erokspor: 2 - Yeni Malatyaspor: 1
Fenerbahçe, hazırlık maçında Bursaspor’u 107-66 mağlup etti
TFF, Süper Lig’de 6. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı
Bursaspor’da Muşspor maçı hazırlıkları başladı
Galatasaray, PAOK maçı hazırlıklarını tamamladı
Yunus Akgün: "Avrupa Ligi’ne 3 puanla başlamak istiyoruz"
Alanyaspor’da Rizespor maçı hazırlıkları başladı