MEAH’ta eğitim programları devam ediyor

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 30 Eylül 2024-12 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2’inci Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başladı. Yoğun bakım hemşirelerinin bilgi ve becerilerini artırmayı a...

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 30 Eylül 2024-12 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2’inci Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başladı. Yoğun bakım hemşirelerinin bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlayan eğitim programı, toplam 240 saat sürecek.

Eğitim programı, 120 saat teorik ve 120 saat uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek. Muğla ili genelinden ve hastaneden katılan 9 yoğun bakım hemşiresi, bu programda yoğun bakım ünitelerindeki görevlerini daha etkili bir şekilde yerine getirebilmek için eğitim alacaklar.

Programın ilk gününde, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Palancıoğlu ve Yardımcısı Gülay Karaduman, eğitim ekibine başarı dileklerinde bulunmak için katılım sağladı. Eğitimi organize eden Hemşire Sultan Arlı Olpak ve Yoğun Bakım Uzmanı Doç. Dr. Canan Gürsoy’a teşekkür eden Togan, kursiyerlere başarılar diledi.

Sağlık Haberleri

SANKO Üniversitesi Hastanesi Uzm. Diyetisyeni Demirkıran: “Anne sütü, bebeğin sağlıklı büyüme ve gelişmesi için en önemli etmendir”
Yerel yönetimler arasında bir ilk: Temiz Petek Projesi
SCÜ’nün yeni hastanesi 2025’te tamamlanacak
Başhekim Ergenç, yeni atanan acil uzmanları ve pratisyen hekimlerle bir araya geldi
Dr. Ağırtaş: "Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır"
Kahramankazan Belediyesinden okul kantinlerine denetim
Söke’de kalp sağlığına dikkat çekildi
Uzm. Dr. Alperen Halil Hayla göreve başladı
ABB’den “Dünya Akciğer Günü” etkinliği
Yunusemre’de Alzheimer Merkezi kuruluyor