Marmaris’te FETÖ firarisi sahte kimlikle yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.C. isimli şahıs, kiralık araçta sahte kimlikle yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdür...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.C. isimli şahıs, kiralık araçta sahte kimlikle yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucunda Marmaris ilçe girişinde denetim gerçekleştiren ekipler, içerisindeki şahsın durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Durdurulan kiralık araçta bulunan Ş.C.’nin kimlik sorgulamasında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Ş.C.’nin üst aramasında da sahte İsviçre kimliği ele geçirildi. Şahsın bu kimliği kullanarak kaçmaya çalıştığı belirlenirken gözaltına alınan S.Ç. hakkında resmi belgede sahtecilik suçundan işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ç. çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Ş.C.’nin daha önce de yurt dışına kaçma girişiminde bulunduğu ancak başarısız olduğu bilgisine ulaşıldı.

Asayiş Haberleri

Hindistan’da sel ve toprak kayması: 10 ölü
Samsun’da 371 adet sentetik ecza ile yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi
Çanakkale Boğazı’nda içinde 2 kişinin bulunduğu tekne kurtarıldı
Zonguldak’ta ekiplerin denetimi sürüyor
Otomobille çarpışan elektrikli motosikletteki çocuk öldü, kuzeni ağır yaralandı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi jandarma yakaladı
Ekiplere yardım için gönüllü olarak gitti, kazada hayatını kaybetti
Firari torbacının vurulduğu olayda 6 polis yaralandı
Hizbullah’tan İsrail’e 25 roket ile saldırı
Karaya oturan vapur restoran, nefesleri kesen operasyonla kurtarıldı