Mardin’de vahşi cinayetin failleri aracın yansımasından bulundu

Mardin’in Midyat ilçesinde kaybolan kişinin cansız bedeni, 140 gün sonra Şırnak’ın İdil ilçesinde kafası taşla ezilip karnına taş bağlanarak su kuyusuna atılmış vaziyette bulundu. Failler, cinayet büro ekipleri tarafından araç yansımasından...

Mardin’in Midyat ilçesinde kaybolan kişinin cansız bedeni, 140 gün sonra Şırnak’ın İdil ilçesinde kafası taşla ezilip karnına taş bağlanarak su kuyusuna atılmış vaziyette bulundu. Failler, cinayet büro ekipleri tarafından araç yansımasından bulundu.
25 Nisan’da Midyat ilçesinde kaybolan İsmail Demir’in (37) bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri projeli dosya kapsamında çalışma yürüttü. Ekip, 5 şüpheliyi 9 Eylül’de gözaltına aldı. Şüphelilerden 3’ü, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerden Hamdullah Ö. (36) ve Ömer D. (26), 12 Eylül’de sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ekip, cinayetin izini dedektif gibi sürerek failleri Midyat’ta sokağa girdikleri aracın başka bir araca yansımasıyla tespit etti. Aracın daha sonra İdil ilçesine doğru gittiği belirlendi. Öldürülen İsmail Demir’in başının önce taşla ezilip, daha sonra karnına taş bağlanıp kuyuya atıldığı itiraf edildi. Ceset, olaydan 140 sonra bulundu. Cinayetin alacak verecek meselesi nedeniyle işlendiği öne sürüldü.

Asayiş Haberleri

Maltepe’de 2 ayrı kaza: 2 yaralı
Girdikleri denizde boğulan 2 kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Afyonkarahisar’da kaçak şahıs yakalandı
Hizbullah’tan İsrail’in kuzeyine 150 roketle saldırı
Balıkların boyları ölçüldü
Büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu çıktı
Seçil Erzan savunmasına devam ediyor: "Fatih Terim’in parasını başkalarına faiz olarak ödedim"
Samsun’da 2. katın penceresinden düşen 93 yaşındaki kadın ölümden döndü
Kendisini ‘albay’ olarak tanıtarak şahsın milyon dolarlık vurgun yaptığı iddiası
Mersin’de aynı aileden 3 kişi yol tartışmasında öldürüldü