Manisa’da ‘Atıksız Bir Dünya’ için çöp topladılar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en büyük çöp toplama etkinliği olan ‘Lets Do It’ hareketine destek verdi. Çevre gönüllüleri, Manisa’nın simgelerinden Ağlayan Kaya ve çevresinde kısa sürede onlarca poşet çöp topladı.Ülke genelind...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en büyük çöp toplama etkinliği olan ‘Lets Do It’ hareketine destek verdi. Çevre gönüllüleri, Manisa’nın simgelerinden Ağlayan Kaya ve çevresinde kısa sürede onlarca poşet çöp topladı.
Ülke genelinde 81 şehirde 350’den fazla noktada eş zamanlı olarak temizlik yapıldı. 20 Eylül Dünya Temizlik günü dolayısıyla ‘Atıksız Bir Dünya’ sloganıyla Manisa’da Ağlayan Kaya ve çevresinde yapılan etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Ceylan da katıldı. ISS Manisa Şehir Hastanesi, Şehzadeler ve 75. Yıl Gençlik Merkezleri ile Tarzan Biziz Derneği de temizlik çalışmalarında yer aldı. Çevre gönüllüleri tarafından kısa sürede onlarca poşet çöp toplandı.

Yaşam Haberleri

Saray Kaymakamı Gürdal sel bölgesinde
Eskinin eğitim yuvası okul şimdilerde uyuşturucu yuvası oldu
6 Şubat depremlerinde kaybolduğu iddia edilen balıklar yeniden ortaya çıktı
Trabzon Araklı’daki heyelanlar cep telefonu kameralarına yansıdı
Elazığ’da yıldırım düştü, 20 hayvan telef oldu
Van’da sağarak sele neden oldu
Akdeniz’de aynı anda 6 hortum oluştu
Önce temizlik sonra panel
Ataşehir’de çevreci hareket: Başkan Adıgüzel ve çevreciler parkta buluşup çöpleri topladı
Venedik değil Adana