Malatya’da tavuk çiftliğinde cinayet

Malatya’da bir tavuk çiftliğinde yaşanan alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti. Polis cinayet şüphelisi olarak İYİ Parti Malatya eski il başkanını arıyor.Olay, 09.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahalles...

Malatya’da bir tavuk çiftliğinde yaşanan alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti. Polis cinayet şüphelisi olarak İYİ Parti Malatya eski il başkanını arıyor.
Olay, 09.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde bulunan bir tavuk çiftliğinde yaşandı. İddiaya göre, çiftliğin sahibi olduğu öğrenilen İYİ Parti eski il başkanı Hakan Yılmaz ile tavuk çiftliğini kiraya verdiği Eyüp İshakoğlu (33) arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Eyüp İshakoğlu açılan ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybederken cinayeti işlediği belirtilen Hakan Yılmaz ise aracıyla olay yerinden kaçtı. Bölgede inceleme yapan ekipler çok sayıda boş kovan bulurken, hayatını kaybeden şahsın cenazesi incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.
Kaçan zanlının yakalanması için başlatılan başlatılan çalışmalar sürüyor.

Güncel Haberleri

Arguvan Atmalılar Birlik ve Dayanışma Şenliğinde Buluştu
Yeşilyurt Belediyesi’nde E-Ruhsatta elektronik imza dönemi
MÜSİAD Malatya Şubesi, 109. GİK toplantısına katıldı
Türkiye’nin ilk yaşlılık festivali Arapgir’de yapıldı
16 yıl yanında çalıştığı kuyumcudan milyonluk vurgun yaptı
Lise arkadaşları 50 yıl sonra buluştu
Ölmeztoprak Malatya’yı karış karış geziyor
Tartıştığı kadını vurup, intihara kalkıştı
Malatya’da korkutan müştemilat yangını
Kadim merkezler projesi gerçeğe dönüşüyor