Malatya Belediyesi büfeleri kiraya verecek

Malatya Belediyesi'ne ait muhtelif yerlerde bulunan büfeleri kiraya verilecek.

MALATYA GÜNCEL - Malatya Belediyesi'ne ait muhtelif yerlerde bulunan büfeler kiraya verilecek.

 

MALATYA BELEDİYESİ
MUHTELİF YERLERDE  BULUNAN BÜFELERİN KİRAYA VERİLMESİ
İHALE İLAN METNİ

Malatya Belediyesine ait muhtelif yerlerde  bulunan büfelerin kiraya verilmesi İşi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince Açık teklif Usulü ile ihale edilecektir.
1. İdarenin
1.1 Adresi  : Malatya Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü – İnönü Mahallesi İnönü Caddesi No:218 44080 Merkez/MALATYA
1.2 Telefon Numarası : 0 422 377 13 91
1.3 Faks Numarası : 0 422 377 13 92
2. İhale konusu işin
2.1 Niteliği : Malatya Belediyesine ait muhtelif yerlerde  bulunan büfelerin kiraya verilmesi İşi
2.2 Bulunduğu Yerler; Malatya Merkez(Emekliler parkı yanı, Et pazarı önü, Akpınar, Ptt önü, Karakavak ilk öğretim önü, Nakliyatçılar sitesi içi büfeler, Şehir mezarlığı gasil hane kafeterya, nakliyatçılar sitesi tuvaletler, Belediye binası Zemin, 6. kat çay ocakları
3. Muhammen Bedeli: İhale konusu işin yıllık muhammen bedeli 24.600,00-TL (Yirmidörtbinaltıyüz TL) (Yıllık) dir. (10 ayrı büfe vs. Toplam bedeli)
3.İhalenin
3.1 Yapılacağı Yer : Malatya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu
3.2 Tarihi ve saati : 18.04.2013 PERŞEMBE günü , Saat 14.30 da
3.3 Geçici Teminatı : Yıllık Muhammen bedelinin %3’ü olan 738,00 -TL (Yediyüzotuzsekiz Türklirası)’dir.
3.4 İşin Süresi 3 Yıl dır.
3.5 İhaleye iştirak edecekler 50,00-TL dosya bedelini idare hesabına yatırıp şartname satın olmak zorundadır.
4.İhaleye Katılabilmek için İsteklilerin sunması gereken belgeler ;
a) Kanuni ikametgah sahibi olmak,
b) Tebligat için Türkiye’de adres göstermek
c) Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkar Siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge.
1 -) Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkar Siciline kayıtlı olduğunu gösterir, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge.
2-)Tüzelkişi olması halinde, tüzel kişiliğinin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğinin sicil belgesi. Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk konsolosluğu veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.
3-) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin a ve b’ deki esaslara göre temin edecekleri belge
d) İmza sirkülerini vermesi
1 -)     Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri
2- ) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye’de şubesi bulunmayan tüzel kişiliğin sirkülerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)
3- ) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin a ve b fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge.
e) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adıma teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri
f) İsteklilerin ortak girişim olması halinde, bu şartnameye ekli örneğine uygun olarak ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesini vermesi
g) İhale Şartnamesi alındığına dair makbuz,

5. İhaleye girebilmek için ; 4. Maddede belirtilen belgelerle birlikte hazırlayarak 18.04.2013 PERŞEMBE günü , Saat 14.30 da ‘e kadar Malatya Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne sıra numaralı alındı belgesi karşılığı teslim edeceklerdir.
6. Başvuru Dosyası idareye verildikten sonra, son müracaat tarihinden önce dahi olsa dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde isteklilerce yapılacak müracaatlar ve/veya birden fazla yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
7.Bu işin ihalesine katılmak üzere, kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekaleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir.
8. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
       9. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir.

 

İhale Haberleri