Mal alımı

Teknik Şartnamede ebatı ve özellikleri belirtilen 16 kalemde toplam 9.500 adet Cıvatanın teknik şartnameye ve verilen teknik resimlere göre İşletme Müdürlüğümüz teslimi mal alımı işi

16 KALEMDE TOPLAM 9.500 ADET CIVATA SATIN ALINACAKTIR

EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğünden :

Teknik Şartnamede ebatı ve özellikleri belirtilen 16 kalemde toplam 9.500 adet Cıvatanın Teknik Şartnameye ve verilen teknik resimlere göre İşletme Müdürlüğümüz teslimi alımı işi, Açık İhale Usulü ile İhale edilecektir.

İhale kayıt numarası : 2008/43284

Dosya numarası : AEBS 2008/14

1 - İdarenin

a) Adresi : EÜAŞ Afşin- Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan/AFŞİN

b)Telefon ve Faks Numarası : 0344 524 26 75 - 0344 524 25 82

c) Elektronik Posta Adresi (varsa) :

2 - İhale Konusu Hizmetin

a) Niteliği, türü ve Miktarı : Teknik Şartnamede ebatı ve özellikleri belirtilen 16 kalemde toplam 9.500 adet Cıvatanın teknik şartnameye ve verilen teknik resimlere göre İşletme Müdürlüğümüz teslimi mal alımı işi

b) Yapılacağı yer : EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan /AFŞİN

c )İşin süresi : Söz konusu Civatalar sözleşme imzalanmasına müteakip en fazla 30 (1 ay) takvim günü içerisinde İşletme Müdürlüğümüze teslim edilecektir.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer : EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan / AFŞİN

b) Tarih ve saati : 29/04/2008 SALI 14.00

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1 - Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile e-posta adresi

4.1.2 - Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;

4.1.2.1 - Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğuna dair belge,

4.1.2.2 - Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.1.3 - Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

4.1.3.1 - Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi

4.1.3.2 - Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

4.1.4 - 4734 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

4.1.5 - Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu

4.1.6 - Teklif edilen bedelin en az %3'ü tutarında geçici teminat

4.1.7 - İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.1.8 - İhale dokümanı satın alındığına dair belge

4.2 - Standart,Güvenlik ve Kaliteye ilişkin belgeler

4.2.1 - Malzeme imalatçısına ait uluslararası geçerliliği olan (ISO, EN, TSE…vb) standartlara ve/veya normlara uygunluk belgesi, (belgelerin sunuluş şekli idari şartnamede belirtilmiştir.)

7.2.2 - Son 5 yıl içinde ihale konusu işleri gerçekleştirdiklerini gösteren İş Bitirme Belgesi

4.2.3 - Malzeme, Türkiye ile Avrupa Birliği ülkeleri veya A.B.D., Kanada, Japonya, gibi sanayisi gelişmiş ülkelerde imal edilmiş olması (veya bu ülkelerin dışında kalan imalatçıların yukarıda belirtilen ülkelere ihale konusu malzemeden en az 500.000 kg satmış olmaları ve istendiğinde bunların 2 yıldır başarı ile çalıştığını belgelemeleri) gerekmektedir. İhaleye katılacak firmalar, malzemenin imal edileceği fabrikanın adı ve açık adresini teklifleri ile birlikte vereceklerdir.

4.2.4 - Yetkili mercilerce onaylanmış imalatçıya ait Kapasite Raporu (makine –teçhizat ve personel durumu v.b… kapsayacak şekilde).

4.2.5 - Faaliyet alanı ile ilgili katalog ve dökümanlar.

4.2.6 - Civatalar için yapılacak testlerde ; TSE, EN, ISO standartları veya bu standartlara eşdeğer diğer (ASTM gibi) standartlar geçerli olacaktır.

4.2.7 - İmalata başlanmadan önce kullanılacak malzemenin kontrolü için kimyasal ve fiziksel özelliklerini gösteren TUV, LLYOD veya benzeri test kuruluşları tarafından onaylanmış EN 10204/3.1 belgelerini EÜAŞ'a sunacaklardır.

4.2.8 - Hazırlanan analiz ve test numunelerinden ikişer adedinin, her türlü masrafları firmaya ait olmak üzere EÜAŞ Teknik Kontrol ve Laboratuarlar İşletme Müdürlüğünde veya EÜAŞ'ın onay vereceği başka bir kuruluş tarafından analiz ve testleri yaptırılacaktır.

5 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, teklif isteme şartnamesine göre en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6 - İstekliler ihale dokümanını EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan / AFŞİN adresinde görebilir ve 100,00 YTL (KDV dahil) karşılığı bu adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek isteklilerin ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

7 - Teklifler 29.04.2008 tarih, saat 14.00'e kadar EÜAŞ B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmalıdır.

9 - Bu ihale 4734 sayılı kamu ihale kanunu 3 g bendine göre EÜAŞ satınalma yönetmeliğine göre yapılacaktır.

Duyurulur.

İhale Haberleri