Mal alımı

DARBAND UVB+PUVA TEDAVİ KABİNİ VE AKSESUARLARI SATIN ALINACAKTIR

DARBAND UVB+PUVA TEDAVİ KABİNİ VE AKSESUARLARI SATIN ALINACAKTIR

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Biriminden:

DARBAND UVB+PUVA TEDAVİ KABİNİ VE AKSESUARLARI Üniteleri 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü maddesi (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 1/12/2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 20. Maddesi (f) bendi uyarınca Pazarlık usulü ile ihale edilecektir.

İhale kayıt numarası : 2008/58748

1 – İdarenin

a) Adresi : İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Elazığ Karayolu 12.Km. Kampus / MALATYA

b) Telefon ve faks numarası : 0.422.341 12 36 – 0.422.341 12 37

c) Elektronik posta adresi : bap@inonu.edu.tr.'dir.

2 – İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : DARBAND UVB+PUVA TEDAVİ KABİNİ VE AKSESUARLARI: -Kombine Fototerapi Kabini 1 Adet-Bilgisayar (Orijinal Programı ile) 1 Adet-Lokal UVA Tedavi Sistemi (Taşıma arabası ile birlikte el/ayak tedavisi için) 1 Adet-UV Tedavi ve Tanı Sistemi 1 Adet-Portatif Anal Bölge Tedavi Cihazı 1 Adet-Portatif Saçlı Deri (Baş) Tedavi Cihazı 1 Adet-Yedek UVA Lamba 20 Adet-Yedek UVB Darband Lamba 20 Adet-Wood Lambası 1 Adet-UV Metre 1 Adet-Cilt Test Cihazı 1 Adet-Hasta Tedavi Gözlüğü 30 Adet -Doktor Gözlüğü 20 Adet-Bilgisayar için Masa ve Sandalye 1 Adet-Klima Cihazı 1 Adet-Voltaj Regülatörü 1 Adet-El/Ayak/Saçlı Deri/Anal Bölge Lokal Tedavisi İçin Yedek Lambalar(Herbiri için) 10 Adet

b) Teslim yeri : İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi

c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 100 (Yüz) takvim günü.

3 – İhalenin

a) Yapılacağı yer : Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Toplantı Salonu.

b) Tarihi ve saati : 10 /06 / 2008 Salı günü, saat 10:00

4 – İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1 - İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

4.1.2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.4. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ,(g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlar da olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

4.1.5. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu,

4.1.6. İdari şartnamede belirlenen geçici teminat,

4.1.7. Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.8. İsteklinin iş ortaklığı olması halinde şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi,

4.1.9. İhale dokümanının satın alındığına dair belge,

4.1.10. Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname,

İsteklinin iş ortaklığı olması halinde (4.1.2), (4.1.3), (4.1.4) ve (4.1.10) 'da yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

4.2 - Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1. Üretim, imalat kapasitesi, araştırma-geliştirme faaliyetlerini belirlemeye yönelik belgeler;

a) İstekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belgeler ve/veya sanayi sicil belgesi ve/veya kapasite raporu,

b) İstekli yetkili satıcı ise, yetkili satıcı olduğunu gösteren belgeler ve imalatçının sanayi sicil belgesi veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler, (üreticiden alınmış)

c)Türkiye'de serbest bölgelerde faaliyet gösteren imalatçı veya yetkili satıcı ise yukarıdaki belgelerin yanı sıra serbest bölge faaliyet belgesi.

4.2.2. Uluslararası kurallara uygun şekilde akredite edilmiş kalite kontrol kuruluşları tarafından verilen sertifikalar:

— Önerilen cihaz yerli üretim ise en az TSE belgesi yabancı üretim ise üretildiği ülkede kabul edilmiş ve TÜRKAK kaşeli kalite norm belgelerinden birini vereceklerdir.

- Bu belge ve sertifikaların, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen belgelendirme kuruluşları veya Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenmesi zorunludur.Bu belgelendirme ve kalite kontrol kuruluşlarının Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşu olduklarının Türk Akreditasyon Kurumu'ndan alınacak bir yazı ile teyit edilmesi gerekir. Ancak Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından verilen belge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumu'ndan teyit alınması zorunlu değildir.

4.2.3. Tedarik edilecek malların katalogları, fotoğrafları;

Teklif edilen malın ihale dokümanında belirlenen şartlara uygunluğunu teyit etmek amacıyla, ayrıntılı teknik bilgilerinin yer aldığı kataloglar, teknik şartnamenin tüm maddelerine teknik şartnameye uygunluk belgesi adı altında teknik şartnameye cevaplar, teklif edilen malın marka ve model beyanı (teklif edilen malın markası ve modeli ayrıntılı olarak yazılacaktır).

4.2.4. Garanti taahhüdü verilmelidir.

4.2.5. Montaj ve eğitim taahhüdü verilmelidir.

4.2.6.İş deneyim belgesinin başka bir kişiye kullandırmayacağına dair taahhütname.

4.2.7.İş deneyim belgesi, iş bitirme ve/veya iş durum belgesi.

5 – Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6 – Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz. İsteklilerin yerli istekli olunduğuna ilişkin 4734 sayılı kanunun Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen belgeleri teklifleri dâhilinde sunmaları gerekir.

7 – İhale dokümanı İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Satın alma Bürosunda görülebilir ve 100,00YTL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8 – Teklifler, 10/06/2008 Salı günü, saat 10:00'a kadar İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Satın alma Bürosu'na verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9 – İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.

10 – İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11 – Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60(altmış) takvim günü olmalıdır.

12 – Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

13 – Söz Konusu İhale, 01.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esasları hükümlerine göre yapılacaktır.

İhale Haberleri